USD
EURO
ALTIN

Vekillik için aday değiliz

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için bir bir istifa eden bürokratlar arasında Bozova İlçesinde Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mehmet Fatih Aksoy ve AK Parti Eski Bozova İlçe Başkanı Avukat Mehmet Akgün’ün  başvuruda bulunurken, özellikle merak edilen isimler arasında Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy,Nurcan Demir,Tarım […]

Vekillik için aday değiliz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için bir bir istifa eden bürokratlar arasında Bozova İlçesinde Bozova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Mehmet Fatih Aksoy ve AK Parti Eski Bozova İlçe Başkanı Avukat Mehmet Akgün’ün  başvuruda bulunurken, özellikle merak edilen isimler arasında Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy,Nurcan Demir,Tarım İlçede Faruk Çetiner’in kamuoyu ve halk arasında aday olacakları beklenilirken, üç isminde milletvekilliği için müracaat etmeyeceklerini yerel seçimlerinde Belediye başkanlığı için aday olacakları öğrenildi. Öte yandan Bozova ilçesinde gazetemize gelen bilgiler arasında sadece milletvekilliği aday adaylığı için 10 ismin müracaat ettiği öğrenildi. 10 aday adayın müracaat etmesi ile birlikte Bozova ilçesine vekillik verilip verilmeyeceği ise önümüzdeki tarihlerde netlik kazanacağı öğrenildi. Her üç isimde milletvekilliği için aday değiliz haberi geldi.

32 BİN 280 SEÇMENİMİZ VAR

24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde Bozova ilçe genelinde 32 bin 280 seçmenin sandık başına gideceği öğrenildi. 32 bin seçmen hem cumhurbaşkanlığı için hem de milletvekilliği için oy kullanacaklar.

FACEBOOK YORUMLARI