USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Yeşilyurt başarılı sporcuları tebrik etti

Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitim gören Hira Nur Demirkol ve Fatma Büşra Yemez,Bilek güreşinde Dünya 3’cüsü ve Dördüncüsü olarak okullarına dönerken, Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt her iki öğrenciyi tebrik etti.   Fuat ARSLAN Bozova İlçesini her alanda iyi dereceler elde etmeleri için desteklerini esirgemeyen İlçe kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt geçtiğimiz hafta içerisinde bilek […]

Kaymakam Yeşilyurt başarılı sporcuları tebrik etti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitim gören Hira Nur Demirkol ve Fatma Büşra Yemez,Bilek güreşinde Dünya 3’cüsü ve Dördüncüsü olarak okullarına dönerken, Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt her iki öğrenciyi tebrik etti.

 

Fuat ARSLAN

Bozova İlçesini her alanda iyi dereceler elde etmeleri için desteklerini esirgemeyen İlçe kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt geçtiğimiz hafta içerisinde bilek güreşinde dünya 3’cüsü ve dördüncüsü olan öğrencileri okullarına ziyaret etti. Kaymakam Halil İbrahim YEŞİLYURT, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kenan ÇETİN, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Remzi ÖZER ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hamza YARBUĞLUBAŞ ile birlikte Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Kaymakam Yeşilyurt, öğretmenlerden okulun genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, öğrencilerin  ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Daha sonra Bilek Güreşinde Dünya 3. olan Hira Nur DEMİRKOL, Dünya 4. olan Fatma Büşra YEMEZ ve Mobilya İmalat Teknolojisi alanında başarılı olan Şükrü ERTUĞRUL , Mehmet GÜLEÇ , Ali Arda ÖZDEMİR , Yusuf ÇAKMAK’ı başarılarından dolayı tebrik ederek, ödüllerini taktim etti.

FACEBOOK YORUMLARI