USD
EURO
ALTIN

Bozova su sporlarında cazibe merkezi oluyor

  Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne Bozova’nın her alanda hak ettiği hizmetleri alma adına gece gündüz durmadan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy, özellikle gençlere yönelik olarak hayat geçirmeyi hedeflediği projelerini de bir bir tamamlıyor. Bölgenin ve Türkiye’nin en büyük su sporlarını yapılacağı ve Bozova ilçesini cazibe […]

Bozova su sporlarında cazibe merkezi oluyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne Bozova’nın her alanda hak ettiği hizmetleri alma adına gece gündüz durmadan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy, özellikle gençlere yönelik olarak hayat geçirmeyi hedeflediği projelerini de bir bir tamamlıyor. Bölgenin ve Türkiye’nin en büyük su sporlarını yapılacağı ve Bozova ilçesini cazibe merkezi yapma adına Kanoculara yaptığı su sporları merkez binasını da tamamlama aşamasına gelindiği görüldü.

 

Fuat ARSLAN

Bozova ilçesini her alanda cazibe merkezi yapma adına göreve geldiği günden bu güne gerek seçim vaatlerinde gerekse seçildiği ilk günden bugüne hayalini kurduğu bir çok projeyi tamamladı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Türkiye ve Avrupa’da adında söz ettiren Kanocularin daha rahat bir ortamda yarışmalara hazırlanmaları için kendilerine tahsis edeceği ve su sporlarının yapılacağı Su sporları merkezinin de sona yaklaşıldığı görüldü. İnşaatında sona doğru yaklaştığımız “Su Sporları Merkezi” ile artık kano sporcularımız daha iyi şartlarda Milli Müsabakalara hazırlanmış olacak. Uluslararası tüm şartlara uygun olarak planlanan bu tesis müsabakalara da ev sahipliği yapacak. Şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.

BOZOVA SU SPORLARIN MERKEZİ OLUYOR

Bozova her alanda hak ettiği hizmetleri alma adına göreve geldiği ilk günden bugüne kadar söz verdiği tüm projeleri bir bir hayata geçiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçemizi ve Şanlıurfa’yı kano sporlarında temsil eden kanocular için merkez yaptırıyor. İnşaatı bitme aşamasına gelinen merkezin hizmete girmesi ile birlikte tüm Kanoculara ev sahipliği yapacak. Su sporları merkezinin faaliyete girmesi ile birlikte Bozova su sporları merkezi haline geleceği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI