USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Yeşilyurt halkla iç içe

Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt göreve geldiği günden bugüne her zaman halkla iç içe olmaya devam ediyor. Kaymakam Yeşilyurt halkın dertleriyle dertlenen onların sevinçleriyle sevinen bir bürokrat olarak görev yapıyor.     Fuat ARSLAN Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt geçtiğimiz hafta Cuma günü vatani görevine yerine getirmek için izne ayrılırken, izin öncesinde ilçe […]

Kaymakam Yeşilyurt halkla iç içe
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt göreve geldiği günden bugüne her zaman halkla iç içe olmaya devam ediyor. Kaymakam Yeşilyurt halkın dertleriyle dertlenen onların sevinçleriyle sevinen bir bürokrat olarak görev yapıyor.

 

 

Fuat ARSLAN

Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt geçtiğimiz hafta Cuma günü vatani görevine yerine getirmek için izne ayrılırken, izin öncesinde ilçe kırsal mahallelerinden Budaklı, Zivanlı ve Şanlıavşar’da yaşanan yağış sonrasında oluşan selden dolayı mahallelerde mağdur olan vatandaşların idmanına yetişti. Kaymakam Yeşilyurt her zaman halkla iç içe olmaya devam ederken, göreve geldiği günden bu güne kadar halkın dertleriyle dertlenen sorunlarına merhem olmak ve çözüm üretmek için her zaman sahada ve halkın içinde oldu.

HALKA KUCAK AÇAN BÜROKRAT

Göreve geldiği ilk günden itibaren özellikle ilçenin sorunlarının çözümü noktasında her zaman halkın içinde olan Kaymakam Yeşilyurt, hiçbir zaman sırtını vatandaşa dönmeyen kucaklayan bürokrat olarak görev yapıyor. Bozova ilçesinde en son geçtiğimiz hafta meydana gelen sağanak yağış sonrasında Budaklı, Zivanlı ve Şanlıavşar mahallelerinde oluşan selde etkilenen vatandaşların idmanına yetişerek onlara kucak açtı. Sel sonrasında mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini giderme adına ŞUSKİ,İtafaiye ve Belediye ile birlikte halkın yanında yer aldı. Selden dolayı mağdur olan vatandaşlara gerekli yardımların ve ihtiyaçların giderilmesi adına da çalışmalarda bulundu. bunun yanı sıra göreve geldiği ilk günden itibaren eğitimde her gün gerek merkezdeki okullara gerekse kırsaldaki okullarda gezi ve incelemeler yaparak eğitimdeki aksaklıkların giderilmesi ve okulların ihtiyaçlarının karşılanması adına da okul idarecileri ve öğrencilerle görüşerek gerekli destekleri sağladığı öğrenildi. Bunun yanı sıra yine esnafları ziyaret ederek esnafların sorunlarını sıkıntıların dinleyen bir bürokrat olarak görev yapıyor. Hane ziyaretlerinde de bulunarak maddi durumu iyi olmayan yardıma muhtaç ailelere de gerekli maddi ve manevi desteklerini eksik etmiyor.

VATANİ GÖREV İÇİN İZİNE AYRILDI

Bozova ilçe kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt her Türk vatandaşı gibi vatani görevini yerine getirmek adına geçtiğimiz  cuma günü izine ayrılarak askere gitti. Askerlik görevi süresince Bozova ilçe Kaymakamlık vekaletten Hilvan ilçe kaymakamı göreve yapması bekleniliyor. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra yeniden görevi başına gelecek olan İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt yine halkla iç içe olmaya devam edeceği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI