USD
EURO
ALTIN

Ziraat Oda başkanı Okan’dan üreticilere müjde

Hasat mevsiminin yaklaşması ile birlikte çiftçi ve üreticilerin hububatlarını güvenli bir şekilde teslim edebilecekleri tek adresin TMO olduğunu belirten Ziraat Oda Başkanı Müslüm Okan, ‘dün itibari ile TMO randevulu sisteme geçti’ Çiftçi ve üreticilerimiz her yıl yaşadıkları sıkıntıları bu yıl yaşamamaları adına TMO ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Ziraat Oda Başkanı Okan, ‘hububat hasadı öncesinde çiftçi […]

Ziraat Oda başkanı Okan’dan üreticilere müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Hasat mevsiminin yaklaşması ile birlikte çiftçi ve üreticilerin hububatlarını güvenli bir şekilde teslim edebilecekleri tek adresin TMO olduğunu belirten Ziraat Oda Başkanı Müslüm Okan, ‘dün itibari ile TMO randevulu sisteme geçti’
  • Çiftçi ve üreticilerimiz her yıl yaşadıkları sıkıntıları bu yıl yaşamamaları adına TMO ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Ziraat Oda Başkanı Okan, ‘hububat hasadı öncesinde çiftçi ve üreticilerimize müjde niteliğinde bir bilgi veriyoruz. TMO hububat öncesi alacağı arpa ve buğday alımları için şimdiden randevulu sistemini açarak çiftçi e üreticilerimize kolaylık sağlamış oldu. Hiçbir çiftçi ve üreticimiz inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan hububatlarını güvenli bir şekilde TMO’ya teslim etmiş olacaktır’ dedi.

Fuat ARSLAN

Bozova Toprak Mahsulleri ofisi (TMO) taahhütname karşılığı arpa ve Buğday alımına başlıyor. Bozova Toprak Mahsulleri Ofisi, dün itibari ile randevu alarak fiyat açıklanıncaya kadar taahhütname karşılığı alımlara başlıyor.Üreticiler randevularını www.tmo.gov.tr ve randevu.tmo.gov.tr adreslerinden alarak ürün teslim edebilecekler bereketli kazançlar diliyorum.”açıklamasında bulunan Ziraat Oda başkanı Müslüm Okan, ‘öncelikle hububat mevsimine girmemiz ile birlikte tüm çiftçi ve üreticilerimize ürünlerinde bol bereketli ve kazançlı bir yıl geçmesini diliyorum. Bilindiği üzere özellikle geçtiğimiz yıllarda hububat hasat mevsiminde çiftçilerimiz hububatlarını TMO’ya teslim etmek için bir çok zorluk yaşamışlardı. Bu yıl bu sıkıntıların yaşanmaması adına Bozova TMO ajans yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonrasında randevulu sistem üzeri çiftçilerimiz dün itibari ile taahhütname karşılığı hasat zamanında arpa ve buğdaylarını rahatlıkla TMO’ya teslim edebilmeleri için randevulu sistem açılmış oldu. Tüm çiftçilerimize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

ÇİFTÇİLERE KOLAYLIK

Hububat hasadı öncesinde hububatlarını TMO’ya teslim edebilmek için çiftçiler kara kara düşünürken, ziraat Oda başkanlığı tarafından yapılan görüşme sonrasında TMO randevulu sistemini dün itibari ile tüm çiftçilere açmış oldu. Çiftçiler randevu alarak hububatlarını hasat etmeleri ile birlikte arpa ve buğdaylarını aldıkları taahhütname karşılığı Bozova TMO’ya teslim edecekler. Bu da çiftçilere kolaylık sağlanmış olundu.

FACEBOOK YORUMLARI