USD
EURO
ALTIN

Kurbanlıklar görücüye çıktı

Yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurban farizasını yerine getirmek için kurbanlık alacaklar kurban satış noktalarına akın ettiği görüldü. Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı Yaylak hayvan pazarı başta olmak üzere çiftliklerde ve kurban satış yerlerinde kurbanlık alabilmek için vatandaşların yoğun bir şekilde olduğu görüldü. Fuat ARSLAN Yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurban vazifelerini yerine getirme adına kurbanlık […]

Kurbanlıklar görücüye çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurban farizasını yerine getirmek için kurbanlık alacaklar kurban satış noktalarına akın ettiği görüldü.
  • Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı Yaylak hayvan pazarı başta olmak üzere çiftliklerde ve kurban satış yerlerinde kurbanlık alabilmek için vatandaşların yoğun bir şekilde olduğu görüldü.

Fuat ARSLAN

Yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurban vazifelerini yerine getirme adına kurbanlık almak için hayvan pazarları başta olmak üzere hayvan çiftlikleri ve kurban satış yerlerine kurbanlık almak için akın ettikleri görüldü. Geçen yıla oranlar kurban fiyatlarında fiyatların arttığını belirten vatandaşlar, ‘ bu yılki kurbanlıklar geçen yılki kurbanlık fiyatlarına nazaran yüksek bu bir çoğumuzun bütçesini sıkıyor’ dediler. Kurbanlık için küçük ve büyük baş hayvanlarını satışa çıkaran vatandaşlar ise ‘ geçen yıl ile bu yıl arasında yaşanan fiyat artışları başta yem olmak üzere bir çok alanda maliyetler yükseldi. Bizlerde bu maliyetlere karşı fiyatları yükseltmek zorunda kaldık. Tek umudumuz bayram öncesi elimizdeki tüm kurbanlıklarımızı satmak olduğudur’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI