USD
EURO
ALTIN

Asgari ücrete yüzde 30 ek zam

Milyonlarca kesimi yakından ilgilendiren asgari ücret ek zammı geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Fuat ARSLAN Bir çok kesimi yakından ilgilendiren asgari ücret temmuz ara zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Cuma günü yüzde 30 olarak açıklandı. Erdoğan “Asgari ücrete temmuz ayından geçerli olmak üzere yüzde 30 artış yapıyoruz. Buna göre […]

Asgari ücrete yüzde 30 ek zam
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Milyonlarca kesimi yakından ilgilendiren asgari ücret ek zammı geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Fuat ARSLAN

Bir çok kesimi yakından ilgilendiren asgari ücret temmuz ara zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Cuma günü yüzde 30 olarak açıklandı. Erdoğan “Asgari ücrete temmuz ayından geçerli olmak üzere yüzde 30 artış yapıyoruz. Buna göre net asgari ücret 5 bin 500 TL olacaktır. İşçi başına devletimiz işverenlere de 100 TL destek verecektir.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle: Enflasyon sadece ülkemizin değil tüm dünyanın en öncelikli sorunudur. Bizim kendi gerçeklerimiz ve alışkanlıklarımız sebebiyle ülkemizde enflasyon rakamları elbette farklı tezahür etmektedir. Dünyadaki her gelişmeyi yakından takip ederken asıl önceliğimizi vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne verdik.- Terörle mücadelede çok iyi bir seviyeye geldik. Ekonomi programımızı da kararlılıkla uygulayarak ülkemizi küresel fırtınadan en az kayıpla çıkarmanın gayretindeyiz. Salgın döneminde kendimizi dünyadan pozitif ayrıştırdık.

FACEBOOK YORUMLARI