USD
EURO
ALTIN

Seralarda sona gelindi

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hareket eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gerek ilçe merkezine gerekse kırsal mahallelerdeki projelerini bir bir hayata geçiriyor. Başkan Aksoy, kent merkezinde 6 dönümlük arazide 1’er dönümlük 6 serayı ilçeye kazandırıyor.seralarda yakın zamanda hayata geçirileceği öğrenildi.     Fuat ARSLAN Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;göreve geldiği ilk günden bugüne Bozova ve Bozova halkı […]

Seralarda sona gelindi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hareket eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gerek ilçe merkezine gerekse kırsal mahallelerdeki projelerini bir bir hayata geçiriyor. Başkan Aksoy, kent merkezinde 6 dönümlük arazide 1’er dönümlük 6 serayı ilçeye kazandırıyor.seralarda yakın zamanda hayata geçirileceği öğrenildi.

 

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;göreve geldiği ilk günden bugüne Bozova ve Bozova halkı için hizmet ve istihdam alanında verdiği tüm sözleri bir,bir yerine getiriyor. İstihdama yönelik yaptığı projelerle adından söz ettiren Bozova Belediyesi, 6 dönümlük arazi üzerine sera kuruyor. Yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen proje, istihdama da katkı sağlayacak. Olan seralarda sona gelindiği öğrenildi. ‘Bozova her şeyin en güzeline layık’ sloganı ile ilçeye hizmet için büyük çaba gösteren Suphi Aksoy başkanlığındaki Bozova Belediyesi, istihdama yönelik de başlatmış olduğu projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bozova Belediyesi tarafından merkez Kırmızı Pınar Mahallesi’nde 6 adet 1’er dönümlük altı ayrı sera kurulması için bir süre önce çalışmalara başlanılmıştı. Son aşamaya gelinen seralarda, ilçe genelinde mevsimlik tarım ürünlerinin yanı sıra fidancılıkta yapılacağı öğrenildi. İstihdama katkı da sağlayacak olan sera projesinde, yetiştirilecek fazla ürünlerden ihtiyaç sahipleri maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılacak.

AKSOY: SERALARIMIZ, TARIMSAL ÜRETİME YEPYENİ BİR BOYUT KAZANDIRACAK

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada ilçeye kazandıracakları 6 adet sera ile tarımsal üretime yepyeni bir boyut kazandıracaklarını belirterek,  “Seralarımızda mevsimlik tarım ürünleri yetiştirilecek. Bu proje ile ilçemizde yeni iş olanakları ve istihdam fırsatları oluşturmuş olacağız. Şimdiden seralarımızın Bozova ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI İLHAN ZİRO HERŞEY BOZOVA VE HALKIMIZ İÇİN

Belediye Başkan Yardımcısı ı ilhan Ziro sera alanında yaptığı incelemelerde seraları yapan teknik ekipten de bilgi aldı. Başkan Yardımcısı İlhan Ziro, ‘belediye olarak her alanda ilçemize ve halkımıza kazandıracağımız tüm projelerde belediye başkanımızın da desteğini alarak bir bir kazandırmaya devam ediyoruz. İlçe merkezi kırmızı pınarda tamamlama aşamasına gelen 6 dönümlük alanda seralarımızda hem mevsimlik ürün yetiştireceğiz hem de istihdama yönelik olarak katkı sağlayacağız. Seralarımız ilçemize hayırlı olsun’dedi.

FACEBOOK YORUMLARI