USD
EURO
ALTIN

Bozova Anadolu lisesi başarıya doymuyor

Bozova Anadolu lisesi gerek eğitimde gerekse sportif ve diğer alanlarda ilçenin gurur olmaya devam ediyor. Bozova Anadolu lisesi en son geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ŞURKAV işbirliği ile tek ses iki hareket projesi kapsamında düzenlenen okullar arası koro yarışmasında İl Birincisi oldu.     FUAT ARSLAN Her alanda Bozova’nın gururu olmaya devam eden […]

Bozova Anadolu lisesi başarıya doymuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Anadolu lisesi gerek eğitimde gerekse sportif ve diğer alanlarda ilçenin gurur olmaya devam ediyor. Bozova Anadolu lisesi en son geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ŞURKAV işbirliği ile tek ses iki hareket projesi kapsamında düzenlenen okullar arası koro yarışmasında İl Birincisi oldu.

 

 

FUAT ARSLAN

Her alanda Bozova’nın gururu olmaya devam eden Bozova Anadolu lisesi Başarılarına bir yenisin daha ekledi. Şanlıurfa İL genelinde düzenlenen okullar arası Koro yarışmasında 13 ilçedeki okullarda katılan tüm okul ve yarışmacıları geride bırakarak birinciliği göğüsleyen okul oldu. Şanlıurfa Valiliği himayesinde Eyyübiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞURKAV iş birliği ile Tek Ses İki Hareket Projesi kapsamında düzenlenen Valilik Kupası 3. Okullar Arası Koro Yarışması lise kategorisi tamamlandı. Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde yapılan ve çok sayıda okulun katıldığı Liseler Arası Koro Yarışmasında her ilçe kendi birincisini belirleyerek, Valilik Kupası İl Yarışmasına katılımı sağladı. Finale katılan 13 ilçe birincisi tüm hünerlerini sergilerken yarışmada dereceler şu şekilde belirlendi; İl Birincisi: Bozova Anadolu Lisesi (10.000 TL ve 10 çeşit Müzik Atölyesi Enstrümanları)

İl İkincisi: Haliliye Süleymaniye MTAL (8.000 TL)

İl Üçüncüsü: Siverek Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi (6.000 TL.)

Mansiyon: Eyyübiye Şair Nabi Fen Lisesi (4.000 TL.)

Mansiyon: Karaköprü Ayşe Hümeyra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (4.000 TL.)

Mansiyon: Harran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (4.000 TL.)

Yarışmanın tüm aşamalarını takip eden Vali Hasan Şıldak, “Kültürümüzün gelecek nesillere aktarılması konusunda emek sarf eden okul idarecilerimizi, eğitmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

OKULDA BÜYÜK KARŞILAMA

Okullar arası Koro yarışmasında il birincisi olarak evine gönen Bozova Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencileri okulda okul idareciler ve öğrenciler tarafından büyük bir coşku ile karşılandılar. Okul bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde yarışmaya katılan öğrenciler kendilerin karşılayan okul yönetimi ve öğrencilere müzik resitali ile karşılık verirlerken, düzenlenen karşılama töreninde öğrencilerin karşılayan okul Müdürü Mehmet Dağtekin, hem öğrencilerinin başarısına ortak hem  de hepsini tek tek kutladı. Karşılama töreninde bir açıklamada bulunan okul müdürü Mehmet Dağtekin, ‘ okulumuz her alanda olduğu gibi müzik alanında göstermiş olduğu başarı öncelikle okulumuza, ve İlçemize hayırlı olsun bu başarılarımız bununla sınırlı kalmayacaktır. Yine okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından düzenlenecek her türlü yarışmalara katılarak yine ilçemizin gururları olacaklardır. Şanlıurfa’da düzenlenen okullar arası koro yarışmasında İl birincisi olan okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarıların devamını dilerim’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI