USD
EURO
ALTIN

Kömür fiyatları cep yakıyor

Yaklaşan kış ayları öncesinde ısınma için kullanılan kömür fiyatları adeta cep yakıyor. Geçtiğimiz yıl torba fiyatı 27-30 TL arasında değişirken bu yıl bu fiyat yüzde yüz arttığı görüldü. Fuat ARSLAN BOZOVA- Kış ayların yakacak olarak vazgeçilmezi olan kömür fiyatları adeta cep yakıyor. Artan fiyatlar karşısında vatandaşlar kara,kara düşünürken, bu yıl kış aylarında yakılacak kömür fiyatlarına […]

Kömür fiyatları cep yakıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaklaşan kış ayları öncesinde ısınma için kullanılan kömür fiyatları adeta cep yakıyor. Geçtiğimiz yıl torba fiyatı 27-30 TL arasında değişirken bu yıl bu fiyat yüzde yüz arttığı görüldü.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Kış ayların yakacak olarak vazgeçilmezi olan kömür fiyatları adeta cep yakıyor. Artan fiyatlar karşısında vatandaşlar kara,kara düşünürken, bu yıl kış aylarında yakılacak kömür fiyatlarına adeta isyan ettikleri görüldü. Vatandaşlar, ‘ bir yıl içinde kömür fiyatlarının yüzde yüz artması bizleri endişelendiriyor. Kış aylarında yakacak olarak başta kömür ve odun olarak yakılmaktadır. Ancak bu yıl kömürde fiyatların bu kadar artması bütçemizi zorluyor’ dediler.

 

FACEBOOK YORUMLARI