USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Yeşilyurt;‘Eğitime tam destek!

Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt göreve geldiği ilk günden bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde vatandaşlarla bire bir görüşerek talep ve sorunlarını diliyor. İlçe Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt, esnaf ve halk buluşmalarının yanı sıra yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okul gezilerine de ara vermeden devam ediyor. İlçe Kaymakamı Yeşilyurt kent […]

Kaymakam Yeşilyurt;‘Eğitime tam destek!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt göreve geldiği ilk günden bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde vatandaşlarla bire bir görüşerek talep ve sorunlarını diliyor.
  • İlçe Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt, esnaf ve halk buluşmalarının yanı sıra yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okul gezilerine de ara vermeden devam ediyor.
  • İlçe Kaymakamı Yeşilyurt kent merkezindeki okulların yanı sıra kırsal mahallelerdeki okulları da ziyaret ederek gerek öğrencilerle sohbet ediyor. Gerekse öğretmen ve okul idarecilerinden okullarla ilgili sorunları dinliyor.

 

 

Fuat ARSLAN

Bozova İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte özellikle yeni eğitim ve öğretim yılında sorunların yaşanmaması ve ilçe genelinde eğitim çıtasının artırılması için okul gezilerine ara vermeden devam ediyor. İlçe Kaymakamı Yeşilyurt her gittiği okulda önce öğrencilerle sohbet ediyor. Onların derslerine katılarak onları motive ediyor. Öğrencilerin yanı sıra okullarda görev yapan öğretmen ve okul idarecileri ile görüşerek eğitimde her hangi bir aksamanın yaşanmaması ve gelecek nesil olarak yetişecek öğrencilerin iyi bir eğitim almaları adına talimatlar verdiği de biliniyor.

EĞİTİM TAM DESTEK

Ülkemizin gelecek aydınları öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için yeni eğitim öğretim yılı başından bu yana okul ziyaretlerine ara vermeden devam eden ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, geleceğimizin teminatı, ülkemizin bekası için yetişecek yeni neslin iyi eğitim almaları adına her okulumuzda her sınıfımızda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya gelerek hem kendilerine motivasyon sağlıyor hemde onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin yanı sıra okullardaki öğretmen ve okul idarecileri de görüşerek okullarda her hangi bir sıkıntının yaşanmaması ve öğrencilerimize iyi eğitim verilmesi adına da kendileri ile görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimize iyi bir eğitim vererek gelecekte ülkemizin kalkınmasında gelişmesinde birer rehber olmaları içinde gerekli olan eğitim desteklerini vermeye devam edeceğiz.

FACEBOOK YORUMLARI