USD
EURO
ALTIN

Kaymakam Öztürk’ten Başkan Okan’a hayırlı olsun ziyareti

Ziraat Oda başkanlığına seçilen Müslüm Okan’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Okan’ı makamında eski Bozova ilçe kaymakamı Recep Öztürk’te ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   Fuat ARSLAN Eski Bozova İlçe Kaymakamı Bursa Kestel kaymakamlık görevinde olan Recep Öztürk Bozova Ziraat Oda Başkanı seçilen Müslüm Okan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu […]

Kaymakam Öztürk’ten Başkan Okan’a hayırlı olsun ziyareti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Ziraat Oda başkanlığına seçilen Müslüm Okan’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Okan’ı makamında eski Bozova ilçe kaymakamı Recep Öztürk’te ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Fuat ARSLAN

Eski Bozova İlçe Kaymakamı Bursa Kestel kaymakamlık görevinde olan Recep Öztürk Bozova Ziraat Oda Başkanı seçilen Müslüm Okan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ziyaret ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ziraat Oda Başkanı Müslüm Okan, ‘bugün bizleri odamızda hayırlı  olsun ziyaretinde bulunan Eski İlçe Kaymakamımız Recep Öztürk ve Bursa Gürsü kaymakamı Naif Yavuz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bizleri onurlandıran her iki kaymakamımıza şahsım odam ve yönetim kurulu adına böylesi anlamlı ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Her iki kaymakamımıza görevlerinde ben şahsım ve odam adına başarı ve teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI