USD
EURO
ALTIN

Kaç aday Bozova’yı tanıyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde AK Partiden milletvekili aday olmak için müracaat eden aday adayları arasında kaç kişi gerçekten Bozova’yı yakından tanıyor ve biliyor. Kaç aday adayı bugüne kadar halkın içinde halkın sorunlarını dertlerini yakından takip edip biliyor. Bozova ilçesini TBMM’de temsil etmek için milletvekili adayı olabilmek için müracaat eden […]

Kaç aday Bozova’yı tanıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde AK Partiden milletvekili aday olmak için müracaat eden aday adayları arasında kaç kişi gerçekten Bozova’yı yakından tanıyor ve biliyor. Kaç aday adayı bugüne kadar halkın içinde halkın sorunlarını dertlerini yakından takip edip biliyor. Bozova ilçesini TBMM’de temsil etmek için milletvekili adayı olabilmek için müracaat eden 10 aday adayı olduğu öğrenilirken, bunların içinde Dr.Mehmet Fatih Aksoy, Halil Akcan, Sıtkı Ural, Avukat Mehmet Akgün, isimlerini halk tarafından tanındığı bilinmektedir. Halk aday adayı olanlar arasında sadece 4 ismi tanıdıklarını diğer isimleri sadece bu seçimde duyduklarını belirtirlerken, ‘ madem bizi temsil edecek vekiller olacaklar bugüne kadar nerdeydiler. Neden on aday içerisinde sadece 4 adayı tanıyoruz. Nedeni 4 adayın sürekli içimizde oldukları ve acımızla tatlımızla her zaman bizimle birlikte oldukları içindir. Bozova ilçesine eğer vekillik verilecekse bu 4 isim üzerinde durulmasını istiyoruz. Bozova ilçemizi taşıyacak bizlerin sorunlarını çözüme kavuşturacak 4 adaydan birine verilmesini istiyoruz’ dediler.

KİM BU ADAYLAR

24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlerinde Bozova ilçesinde 10 aday adayın gerek AK Parti Genel merkezinde gerekse İl başkanlığına müracaat ettikleri biliniyor. 10 aday içerisinde Bozova halkı ve kamuoyu tarafından tanınan sadece 4 isim var. Diğerleri hiç tanınmıyor. Halkın tanımadığı bilmediği aday adayları yarın nasıl halkın sorunlarını dertlerini bilecekler. Milletvekilliği sadece kimlik alma görevi değildir. Her anlamda halkın içinde olacak halkın sorunlarını bilecek halkın dertleriyle dertlenecek isimlerin olması gerekiyor. Aday adayı olanların kaçı İlçe başkanlığına gelerek bizde aday olmak istiyoruz. Görüşünü ve fikrini almıştır. İlçe başkanlığını yönetimini tanımayan vekillik nasıl yapacak. Halkın görüşünü nabzını kaç aday adayı ölçü fikrini aldı.

FACEBOOK YORUMLARI