USD
EURO
ALTIN

İyi Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı Bozova’da

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelen İYİ Parti İl Başkanı Mahmut Fedai Çakmaklı, ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya geldi daha sonra ise esnaf ziyaretinde bulundu. Fuat ARSLAN BOZOVA- İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, ve beraberinde İl yönetimi ile birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe ziyaretinde İlçe […]

İyi Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı Bozova’da
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelen İYİ Parti İl Başkanı Mahmut Fedai Çakmaklı, ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya geldi daha sonra ise esnaf ziyaretinde bulundu.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, ve beraberinde İl yönetimi ile birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe ziyaretinde İlçe Başkanı Osman Karabulut ve ilçe yönetimi karşıladı. İlçe teşkilatının ziyaretinde İlçe teşkilatında gerek parti ile ilgili gerekse ilçe ile ilgili Birgileri ilçe başkanı Osman Karabuluttan aldı. Daha sonra ise esnafları ziyaret eden İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra ise 19 ekim muhtarlar günü münasebetiyle Muhtarlar derneğini de ziyaret etti. İl Başkanı Mahmut Fedai Çakmaklı 4. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Çakmaklı mesajında: “Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin dördüncü kuruluş yıldönümünün Türk Milleti’ne hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. Hedefimiz İyi bir Türkiye’nin hayalini kuran Partimizi iktidar, Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başkan yapmaktır.
BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK
Kurulduğumuz günden bugüne her türlü engellemelere rağmen verdiğimiz mücadelenin haklı gururunu yaşayan biz İYİ’ler, Ülkemizi hak ettiği şekilde yönetmeye talip olarak varlığımızı sürdürebilmenin gayreti içindeyiz. Dağ taş, uzak yakın, il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ötekileştirmeden ve ötelemeden; ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek tutunan ellerimiz bizleri bu günlere taşıdı.Sözümüz doğru, yolumuz doğru, amacımız kutludur. Milletimiz adına üstlendiğimiz görevin 4. Yılında Allah’ın izniyle Millet iradesini arkasına alan İYİ Parti ile yenileneceğiz, güçleneceğiz ve mutlu bir Türkiye olacağız.
Yarın bugünden daha da güçlü olacağız. Çünkü haklıyız, kazanacağız. Biliyor ve inanıyoruz ki, Allah her daim haklı ile beraberdir. Kucaklaşmamız, sevdalıların buluşmasıdır. Çünkü Millet bizi çağırıyor. Bu vesile ile hizmetkarı olmaktan şeref duyduğum partimizin 4. kuruluş yıldönümünün milletimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.İlçe Başkanı Osman Karabulut ise, ‘ bugün bizi ve ilçemizi ziyaret eden il Başkanımız Mehmet Fedai Çakmaklı ve il yönetimimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. İlk başkanımızla birlikte esnaflarımızı ve halkımızı ziyaret ederek sorunlarını sıkıntılarını dinledik’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI