USD
EURO
ALTIN

İlçe Başkanı Çakmak’tan ilk toplantı

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova AK Parti İlçe başkanlığına ataması yapılan Yusuf Çakmak ilk kez ilçe başkanı sıfatıyla Grup toplantısına başkanlık yaptı.   Fuat ARSLAN 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerinde AK Partiden Milletvekili aday adayı olan AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci’nin istifası ile birlikte ilçe başkanlık görevine Başkan yardımcısı Yusuf Çakmak atanmıştı. İlçe Başkanı […]

İlçe Başkanı Çakmak’tan ilk toplantı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova AK Parti İlçe başkanlığına ataması yapılan Yusuf Çakmak ilk kez ilçe başkanı sıfatıyla Grup toplantısına başkanlık yaptı.

 

Fuat ARSLAN

14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerinde AK Partiden Milletvekili aday adayı olan AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci’nin istifası ile birlikte ilçe başkanlık görevine Başkan yardımcısı Yusuf Çakmak atanmıştı. İlçe Başkanı Çakmak Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile İlçe başkanlığında yapılan ilk grup toplantısına İlçe başkanı kimliği ile başkanlık yaptı. İlçe binasında düzenlenen grup toplantısına başkanlık yapan İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, beraberinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 14 mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri başta olmak üzere ilçe için yapılacak hizmetler toplantıda ele alındığı öğrenildi.

 

FACEBOOK YORUMLARI