USD
EURO
ALTIN

Gençlik kolları başkanı Cemil Taş;‘Önümüzdeki dönem aday değilim’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Uzun Yıllardır AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Cemil Taş, Önümüzde ki süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresinde Aday olmayacağımı belirtir, Yeni seçilecek olan Dava Kardeşime başarılar dilerim. Bu Kutlu Davada Bayrağımızı daha ileri taşımak için üzerime düşen görevi ; bugüne kadar inandığım gurur duyduğum hizmet ettiğim Ak Parti Bozova […]

Gençlik kolları başkanı Cemil Taş;‘Önümüzdeki dönem aday değilim’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Uzun Yıllardır AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Cemil Taş, Önümüzde ki süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresinde Aday olmayacağımı belirtir, Yeni seçilecek olan Dava Kardeşime başarılar dilerim. Bu Kutlu Davada Bayrağımızı daha ileri taşımak için üzerime düşen görevi ; bugüne kadar inandığım gurur duyduğum hizmet ettiğim Ak Parti Bozova İlce Gençlik Kolları Başkanlığına yeni gelecek olan yol arkadaşımıza Hayırlı olmasını temenni ederim.Ayni inançla ilerleyerek , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ” gençlik gelecektir ” düsturu ile Bozova ilçemize Muvaffakiyetler getirmesini niyaz ederim.

GURURLA GÖREVİMİ YAPTIM

AK Parti Bozova İlçe Başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde gerek partime gerekse ilçedeki tüm gençlere ve halkımızın sorunlarına ve yanında olma adına gece gündüz demeden çalışmalarda bulundum. Bu kutlu davada ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik gelecektir. Düsturu ile gençlik kollarına tevdi edilen tüm görevleri en iyi şekilde yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yerine getirme adına çalıştık. Ve bu çalışmalarımızda da hiçbir zaman yok demedik. Çünkü inandığımız dava için çalıştık. Bizler Bozova AK Parti Gençlik kolları olarak gece gündüz demeden yaz,kış çamur yağmur demeden üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirdiğimize inanıyorum. Umudum bundan sonraki süreçte seçilecek olan gençlik kolları başkanı ve yönetimin bayrağı devraldıklarında bu bayrağı daha da yukarılar taşımalarıdır. Davamız adına var olduk. İnandık. Çalıştık ve başardık’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI