USD
EURO
ALTIN

Depremin yaraları Bozova belediyesi ile sarılıyor

6 Şubatta merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerle aralarında Bozova ilçesinin de yer aldığı 11 ili etkileyen asrın felaketi depremin yaraları bir,bir sarılıyor. Fuat ARSLAN Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 11 ili etkisi altına alan merkez Üssü Kahramanmaraş ve Hatay illerinde yaşanan büyük depremin yaraları bir, bir sarılmaya devam ediliyor. Yaşanan deprem sonrasında […]

Depremin yaraları Bozova belediyesi ile sarılıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 6 Şubatta merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremlerle aralarında Bozova ilçesinin de yer aldığı 11 ili etkileyen asrın felaketi depremin yaraları bir,bir sarılıyor.

Fuat ARSLAN

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 11 ili etkisi altına alan merkez Üssü Kahramanmaraş ve Hatay illerinde yaşanan büyük depremin yaraları bir, bir sarılmaya devam ediliyor. Yaşanan deprem sonrasında Bozova merkez ve kırsal mahallelerinde acil yıkılması gereken ağır hasarlı yerleşim yerleri Bozova Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından resmi işlemleri tamamlanan yapılar bir, bir yıkılarak vatandaşların can ve mal güvenliği sağlanılıyor. Bugüne kadar bir çok yerleşim yerinde ağır hasarlı olan yerleşim yerleri yıkılırken, belirlenen işlemlere göre de yıkım çalışmaları devam edecek.Bozova Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Bağlı Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları hasar tespit çalışmaları sonrasında ağır hasarlı olarak belirlenen yapılar teker, teker yıkılmaya devam ediliyor.

FACEBOOK YORUMLARI