USD
EURO
ALTIN

Çakmaklı: “Köylü çocukları deneme tahtası değildir”

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı COVİD-19 tedbirleri dahilinde alınan yeni kararların açıklanması üzerine köy okullarının erken açılmasını “köylü çocukları deneme tahtası değildir” diye eleştirdi.COVİD-19 tedbirleri dahilinde yüz yüze eğitim en çok merak edilen başlıktı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Köy okullarında eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 8. ve 12. […]

Çakmaklı: “Köylü çocukları deneme tahtası değildir”
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı COVİD-19 tedbirleri dahilinde alınan yeni kararların açıklanması üzerine köy okullarının erken açılmasını “köylü çocukları deneme tahtası değildir” diye eleştirdi.COVİD-19 tedbirleri dahilinde yüz yüze eğitim en çok merak edilen başlıktı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Köy okullarında eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 8. ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart’ta başlaması için hazırlıklara başlanacak” açıklamasını yaptı.

“BİLİM KURULU YANLIŞ ANLADI GALİBA

Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarının ardından İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı köy okullarının erken tarihte açılması kararını eleştirdi. Köy çocuklarının deneme tahtası olmadığını hatırlatan Çakmaklı, “Pandemi sürecinde uzaktan eğitim görmek zorunda kalan çocuklarımız bu süreçte çok zorlansa da asıl zorluğu tableti olmayan, interneti olmayan köy çocukları yaşadı. Eğitim hayatından bu süreçte tamamen yoksun kalan köylü çocukları gerekli çalışmalar yapılmadığı gibi yüz yüze eğitim için de öncelik onlar gösteriliyor. Bilim kurulu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini yanlış anladı galiba… Köylü bu ülkenin temelidir, tarımıdır, toprağıdır, insanıdır ve uyarımızdır köylü çocukları deneme tahtası değildir” dedi.(Haber MERKEZİ)

 

FACEBOOK YORUMLARI