USD
EURO
ALTIN

Bozovalılar aday adayına sahip çıktı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 Mart yerel seçimi öncesinde Şanlıurfa’nın bir çok ilçesinde adaylar açıklanmaz iken,AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayını görmek isteyen binlerce kişi aday adayı Suphi Aksoy’a sahip çıktılar. Cumartesi günü GAP Havaalanından Şanlıurfa’ya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberinde Milletvekilleri ve İl Başkanı İlçe Başkanlarını taşıyan otobüsü Karaköprü […]

Bozovalılar aday adayına sahip çıktı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 Mart yerel seçimi öncesinde Şanlıurfa’nın bir çok ilçesinde adaylar açıklanmaz iken,AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayını görmek isteyen binlerce kişi aday adayı Suphi Aksoy’a sahip çıktılar. Cumartesi günü GAP Havaalanından Şanlıurfa’ya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberinde Milletvekilleri ve İl Başkanı İlçe Başkanlarını taşıyan otobüsü Karaköprü Kızlar Mahallesi mevkiinde durdurarak Belediye başkan adayı Suphi Aksoy’un gösterilmesini istediler. Kalabalığı gören Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile tüm vekilleri taşıyan otobüsü durdurarak onlarında kendileri gibi Adaylarına sahip çıkmalarını istediler. Daha sonra kent merkezine hareket eden otobüs’e binen AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Suphi Aksoy,vekiller İl Başkanı İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile birlikte İl Başkanlığına geçti.

BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Cumartesi günü binlerce kişi İl Başkanını karşılamak ve İlçe Belediye Başkan aday adayı Suphi Aksoy’a sahip çıkmak için sabahın erken saatlerinde Bozova ilçe merkezinde toplanarak konvoy halinde Karaköprü Kızlar mevkisine gittiler. Burada davul zurna eşliğinde halaylar çeken Bozovalılar daha sonra il merkezine gitmek için Havaalanından gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve tüm vekillere önemli bir mesaj verdikleri görüldü. Kızlar mevkisinde toplanan binlerce kişi AK Partinin Bozova’da kazanması için yeniden yanlış yapılmamasını ve doğru karar verilmesi için uyarılarda bulunurlarken, işte başkan işte Bozovalılar diyerek adeta gövde gösterisinde bulundular.

FACEBOOK YORUMLARI