USD
EURO
ALTIN

Bozova’lı gençlikten iftara 5 kala ikramı

AK Parti Bozova Gençlik kolları tarafından her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da iftar öncesi yolda kalan vatandaşlara iftar ikramında bulunuldu.   Fuat ARSLAN Her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da iftara 5 kala klasiği yaşatan Bozova AK Parti Gençlik kolları iftara öncesi yolda kalan vatandaşlara iftarlık ikramında bulundular. Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş ve […]

Bozova’lı gençlikten iftara 5 kala ikramı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti Bozova Gençlik kolları tarafından her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da iftar öncesi yolda kalan vatandaşlara iftar ikramında bulunuldu.

 

Fuat ARSLAN

Her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da iftara 5 kala klasiği yaşatan Bozova AK Parti Gençlik kolları iftara öncesi yolda kalan vatandaşlara iftarlık ikramında bulundular. Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş ve beraberinde yönetim kurulu üyesi gençler Bozova girişinde iftar öncesi iftara yetişemeyen yolculuk yapmak zorunda kalan sürücü ve seyahat eden vatandaşları unutmayarak bir ramazan klasiği yaşattılar. İftar öncesi yolculuk yapan araçları durdurarak hem hayırlı ramazanlar dileklerinde bulundular, hem de iftara yetişemedikleri için iftarlık ikramında bulundular. İftarlık dağıtımı ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş, ‘her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da yolculuk yapmak zorunda kalan ve iftara yetişemeyen tüm yolcu ve seyahat eden vatandaşlarımızı düşünerek onlara iftarlık ikramında bulunduk. Bozova AK Gençlik olarak her zaman yolda kalan kimsesiz gariban yetim ve öksüzlerin yanında yer almaya devam ediyoruz. Bozova gençlik olarak bu geleneğimiz var olduğumuz sürece devam edecektir. Bozova AK Gençlik olarak tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyoruz. İftar öncesi iftarlık ikramında benimle birlikte görev yapan tüm genç kardeşlerime de teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI