USD
EURO
ALTIN

Bozova adayı sürpriz mi olacak

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Türkiye genelinde 74 ilin belediye başkan adaylarını açıklarken, gözler şimdide ilçe adayların açıklanmasına dikildi. Kamuoyunda büyük merakla beklenen adaylar Ankara’da oldukları öğrenilirken, Bozova ilçesine kimin aday olacağı ise büyük merak konusu oldu. Mevcut adayların yanı sıra AK Parti Genel merkez tarafından sürpriz aday […]

Bozova adayı sürpriz mi olacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Türkiye genelinde 74 ilin belediye başkan adaylarını açıklarken, gözler şimdide ilçe adayların açıklanmasına dikildi. Kamuoyunda büyük merakla beklenen adaylar Ankara’da oldukları öğrenilirken, Bozova ilçesine kimin aday olacağı ise büyük merak konusu oldu. Mevcut adayların yanı sıra AK Parti Genel merkez tarafından sürpriz aday mı açıklanacak. Yoksa mevcut adayların içerisindeki bir adaya mı verilecek henüz netlik kazanılmaz iken, ilçe belediye adaylarının önümüzdeki Cuma gününe kadar 400’e yakın adayın açıklanacağı öğrenildi. AK Partinin yanı sıra diğer parti adayları da merakla beklenilirken, Bozova CHP Belediye Başkan adayının Şıh Müslüm Bayar olduğu öğrenildi. Diğer partilerde ise henüz adaylar açıklanmadı.

KİM ADAYLIĞA DAHA YAKIN

AK Parti genel merkez tarafından aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, aday adayların gerek istihbarat gerekse GBT’lerine bakılıyor. Bunun yanı sıra milletvekilleri, ilçe il ve büyükşehir belediye başkan adayında görüşlerine yer verileceği öğrenildi. İsmi ön planda olan isimler ise şöyle, Suphi Aksoy, Mehmet Akgün, Mustafa Maral, Nurcan Demir, Mahmut Atçı, Mustafa Yaşar,Hüseyin Çetiner, Aydın Yener’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanı Süleyman Deveci’nin de Ankara’ya gittiği öğrenildi. İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile Gazetemiz imtiyaz sahibinin yaptığı telefon görüşmesinde adaylık için gitmediği seyahat ve ailesini görmek için gittiği öğrenildi. Mevcut aday adayların dışında Genel merkez tarafından sürpriz bir adaya verileceği öğrenilirken, mevcutların arasında da bir adaya verileceği öğrenildi.

HALK KİMİ İSTİYOR

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde tüm gözler AK Partinin açıklayacağı adaya çevrilirken, mevcut aday adayların yanı sıra sürpriz bir adaya mı verileceği merak konusu oldu. Halk tarafından merakla beklenilirken, kimin Bozova’ya daha iyi hizmet edecekse o daya verilmesini istedikleri öğrenildi.

SÜPRİZ ADAY KİM OLABİLİR

AK Parti genel merkezi tarafından Bozova adayı için sürpriz yapacağı iddiaları ne kadar doğru, aday adayları haricinde kimin ismi Bozova Belediye başkanlığı için geçiyor. AK Parti Genel Merkezi Bozova’yı kaybetmeme adına mevcut adayların dışında göstereceği sürpriz aday kim olabilir. Sürpriz adayın Bozova’yı yakından tanıdığı ve toparlayıcı aday olacağı gelen iddialar arasında yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLARI