USD
EURO
ALTIN

Belediye spor ilk maçına çıkıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatörde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk maçını Ceylanpınar Belediye spor ile kendi tarafı önünde ilk maçına çıkacak olan Bozova Belediye sporda hedef galibiyet olarak belirlendi.   ÖZEL HABER BOZOVA- 2021-2022 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör ligine şampiyonluk parolası ile hazırlanan Bozova Belediye spor ligin ilk […]

Belediye spor ilk maçına çıkıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatörde mücadele verecek olan Bozova Belediye spor ilk maçına çıkıyor.
  • Ligin ilk maçını Ceylanpınar Belediye spor ile kendi tarafı önünde ilk maçına çıkacak olan Bozova Belediye sporda hedef galibiyet olarak belirlendi.

 

ÖZEL HABER

BOZOVA- 2021-2022 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör ligine şampiyonluk parolası ile hazırlanan Bozova Belediye spor ligin ilk maçına 13-14 kasım tarihlerinde kendi taraftarının desteği ile kendi evinde Ceylanpınar Belediye sporu konuk edecek. Lig öncesinde takıma yaptığı yeni takviyelerle kadrosunu güçlendiren Bozova Belediye spor sezon sonunda ligde şampiyon olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

İLK MAÇTA HEDEF 3 PUAN

Kurduğu güçlü kadrosu ile ligin ilk maçına kendi evinde Ceylanpınar Belediye sporu konuk edecek olan Bozova Belediye spor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezon öncesinde gerek takıma yapılan yeni takviyelerle gerekse hazırlık maçlarında takımdaki eksikliklerini tamamlayan teknik heyet yeni sezonda umutlu, 2021-2022 süper amatör liginin en güçlü ekibi olarak gösterilen Bozova Belediye spor sezon sonunda bir kez daha şampiyonluğu taraftarına armağan etmeye hazırlanıyor.

LİGDE KİMLERLE MÜCADELE VERECEK

2021-2022 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatörde mücadele verecek olan Bozova belediye sporun rakipleri ise şöyle, Suruç Birlik spor,Badıllı Gençlik spor,Hilvan Belediye spor, 11 Nisan spor, Viranşehir Eğitim Spor,Karaköprü spor,Akçakale Belediye spor,11 Temmuz spor ve Ceylanpınar Belediye spor,

AMATÖR MUSABAKALARI SEYİRCİLİ OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla Amatör takımların seyircili olarak oynanılacak. Takımlarına gönül veren taraftarlar maçlarda takımlarına destek için tribündeki yerlerinde olacaklar. Maç öncesinde başta sosyal mesafe maske olmak üzere kurallar çerçevesinde maç izlenilmesine izin verilecek. Maç öncesinde emniyet güçleri ve sağlık ekipleri tarafından tribüne gelecek olan taraftarları başta maske olmak üzere 1. Doz aşısı olanlar aşı kartlarını göstermeleri halinde maç izlemeleri için türübüne alınacağı öğrenildi. Taraftarlar maç önce ve maç esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için de mutlaka birinci doz aşı olmaları gerekmektedir. Olmayanlar tribüne ve saha çevresine alınmayacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI