USD
EURO
ALTIN

Belediye Meclis Üyesi Aydın Yener;‘Bozova’ya hizmet için bedel ödedim’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Bozova Belediye Meclis Üyesi olarak AK Partiden birinci sıra adayı olan Aydın Yener bugüne kadar Bozova ilçesine yaptığı hizmetleri bir bir Gazetemiz imtiyaz sahibi Abdurrahman Elçi’ye dobra dobra anlatırken, kendisi gibi Bozova için mücadele veren kim varsa onun ayağının altını öpeceğini belirterek, İlçeye ve kırsal mahalleye yaptığı […]

Belediye Meclis Üyesi Aydın Yener;‘Bozova’ya hizmet için bedel ödedim’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Bozova Belediye Meclis Üyesi olarak AK Partiden birinci sıra adayı olan Aydın Yener bugüne kadar Bozova ilçesine yaptığı hizmetleri bir bir Gazetemiz imtiyaz sahibi Abdurrahman Elçi’ye dobra dobra anlatırken, kendisi gibi Bozova için mücadele veren kim varsa onun ayağının altını öpeceğini belirterek, İlçeye ve kırsal mahalleye yaptığı hizmetleri şöyle sıraladı. Bozova Çatak arası yolun sıcak asfalt ve ağaçlandırılması için öncülük ettiğini ve bunu büyükşehir belediyesi tarafından yaptırdığını bunun yanı sıra Bozova ilçe merkezinde Bozova girişinden Kırmızıpınar mahallesine kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesinin yapılması ve bunun yanı sıra Sanayi caddesi ve Baziki caddesinin de sıcak asfalt yapılması için mücadele verdiğini, Bozova İlçe Devlet Hastanesinin yatırım programına alınması ve ihale sürecine gelinceye kadar takip ettiğini, buna şahit olarak eski Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü Hasan Kara, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran,Ahmet Haşim Altay, dönemin Milletvekili Ahmet Fakıbaba şahittirler. Bozova Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifin kurulması iş ve işlemlerinin yürütülmesi için Kooperatif Başkanı Yılmaz Akman,ve yönetimi bunun yanı sıra Bozova ilçe merkezinde işsizliği gidermek adına 120 işçi organize sanayi bölgesinde bulunan Pinaldi tekstilde çalıştıkları ve bunların kim olduklarını bile bilmediğini, Büyük ve Küçükgöllerin temizlenmesi için DSİ ile görüştüğünü, bunun yanı sıra yine İlçe devlet hastanesi ile Küçükgöl arasındaki yol sorunun giderilmesi ve asfaltlanması için mücadele verdiğini, yine Yaylak Mahallesinde merkez caddelerin sıcak asfaltlanması yaylak mahallesi 112 komuta merkezinin kurulması için İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Zeki Yıldırım ve Mehmet Deveci’nin şahit olduklarını bunun yanı sıra Yaylak merkezde bulunan sağlık ocağında morg ve gusulhane kurulması, Irmakboyu mahalesindeki köprünün yapımı,Türkmenören ile Hacıköy arasındaki yolun yapılması, Bozova Merkez mahalle muhtarları için Büyükşehir Belediyesinden muhtarlar odası, Çakmaklı ile Yaylak arasındaki yolun asfaltlanması, DSİ Genel Müdürlüğü nezdinde Atatürk Barajı İçme Suyu havzası ile ilgili girişimi ve takibinin devamı, Bozova İtfaiye birimin güçlendirilmesi Bozova ŞUSKİ personellerinin İstihdam edilmesi, Yaylak Mahallesine ŞUSKİ tarafından 500 tonluk içme suyu tankın kurulması, Bozova Merkezdeki içme suyu depolarının tadilatı, Bozova ilçe merkezine mezbahane tahsisi takibi devam ediyor. Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na Bozova ile ilgili sorunların dosyası verilmesi gibi çalışmalarda bulundum.

BOZOVA’YA HİZMET İÇİN BEDEL ÖDEDİM

Bozova ilçeme ve halkına belediye hizmetlerinin ve diğer hizmetlerin gelmesi için memurluktan istifa ederek 2014 yılında yerel seçimlerinde AK partiden Belediye Meclis üyesi olarak müracaatımı yaptım. Dönemin Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde Belediye başkan adayı olan Hasan Arusoğlu’da benim referansımdı. İsteseydi beni birinci sıra değil başka sıralarda aday olarak gösterebilirdi. Ama o beni ilk sırada belediye meclis üyesi olarak aldı. Seçimi kaybetmesine rağmen kendisine mazbatamı olmayacağım söylememe rağmen olmaz dedi git mazbatanı al ve bu ilçeye hizmet et dedi. Ben hiçbir zaman Hasan Arusoğlu’na ihanet etmedim Bozova’ya ihanet etmedim. Açıklamasında bulunan Aydın Yener, ‘ bugüne kadar Bozova ilçemize en iyi hizmetlerin ve yatırımların olması için mücadele verdim. Hiçbir zaman bu ilçeye ihanet etmedim. Şimdi birileri çıkıpta 24 haziran genel seçimlerinde benim köyümde bile AK Partinin az oy aldığını ve bunun üzerine algı operasyonları yaptıklarını öğrendim. Malumunuz benim bölgem HDP’nin adeta kalesidir. Başta benim köyümde eğer AK Partiye oy çıkıyorsa yine benim sayemdedir. Bölgemde Koçhisar ve buna benzer bir çok mahalle HDP’nin kalesi gibidir. Bizim bölgemizdeki mahallelerde bir çok ailenin çocukları Avrupa’dadır ve onlara HDP’ye oy verilmesi için sıkıştırıyorlar. Eğer ben orada partime oy çıkarabiliyorsam o da yine benim şahsi çalışmamla olmuştur. Bugüne kadar kendi köyümde Taziye evi hariç yapılan tüm hizmetler benden önce yapılan hizmetlerdir. Kendi köyümde laf olmasın diye hiçbir şekilde hizmet bile yapmadım her zaman eşit hizmet yapılması için mücadele verdim’dedi.

FACEBOOK YORUMLARI