USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy; ‘ilçemiz yeni meydanlarıyla ışıl ışıl olacak’

Daha yeşil bir Bozova için göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her zaman Bozova ve Bozovalılar için yeni projelerini hayata geçiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçesine bir meydan daha kazandırdı. Fuat ARSLAN Her alanda olduğu gibi ilçeye yeni meydanlar kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçeye yeni bir meydan daha kazandırdı. Atıl durumda […]

Başkan Aksoy;	‘ilçemiz yeni meydanlarıyla ışıl ışıl olacak’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Daha yeşil bir Bozova için göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her zaman Bozova ve Bozovalılar için yeni projelerini hayata geçiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova ilçesine bir meydan daha kazandırdı.

Fuat ARSLAN

Her alanda olduğu gibi ilçeye yeni meydanlar kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçeye yeni bir meydan daha kazandırdı. Atıl durumda olan eski Hükümet konağını kamulaştırarak yerine yeni meydan kazandırma adına geçtiğimiz aylarda yıkımına başlanan eski hükümet konağı yeri yepyeni bir meydana dönüştürüldü. Kısa sürede kamulaştırılması yapılarak yıkımına başlanan eski hükümet konağı artık ilçe merkezine yeni meydan olarak Bozova’lılara hizmet verecek. Belediye başkanı Suphi Aksoy beraberinde İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte tamamlanma aşamasında olan yeni kent meydanını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy meydan incelemesinde yaptığı yazılı açıklamada, ‘ göreve geldiğimiz ilk günden bugüne her alanda olduğu gibi ilçemizi daha da yeşillendirmek ve ilçeye nefes aldıracak yeni meydanları ve parklar kazandırma adına bir meydanımızı daha ilçemize kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün tamamlanma aşamasına gelen yeni meydanımızda ilçe başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Parkta olan vatandaşlarımızla da sohbet etme fırsatını bulduk. Yeni meydanımız şimdiden ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı olsun, önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza daha güzel müjdeleri vereceğiz. Benim bir ilkem var yapamayacağım ve hayata geçiremeyeceğim hiçbir proje ve hizmete evet demem yapacağız diyorsam söz vermiş isem da yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Her şey Bozova ve Bozova’lı halkımız için’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI