USD
EURO
ALTIN

Baraj ÇPAL başarıya doymuyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 2017-2018 Eğitim öğretim yılı okul sporları tertip komitesince düzenlenen (B) gençler erkekler voleybol müsabakalarında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi önce ilçe birincisi daha sonra il genelinde yapılan müsabakalarda tüm rakiplerini yenip il şampiyonu olmuştur. Başarının mimarlarından okul beden eğitimi öğretmeni Ramazan Demirkol, çok çalıştıklarını başarıyı hak […]

Baraj ÇPAL başarıya doymuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 2017-2018 Eğitim öğretim yılı okul sporları tertip komitesince düzenlenen (B) gençler erkekler voleybol müsabakalarında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu Lisesi önce ilçe birincisi daha sonra il genelinde yapılan müsabakalarda tüm rakiplerini yenip il şampiyonu olmuştur. Başarının mimarlarından okul beden eğitimi öğretmeni Ramazan Demirkol, çok çalıştıklarını başarıyı hak ettiklerini ve öğrencilerini tebrik ettiğini söyledi. Okul müdürü Sait Boybay ise’ gelinen süreçte öğrencilerimiz büyük bir özveriyle yeteneklerini sergilediler. Zorlu süreçlerden geçip bu sonuçlara vardılar. Başarılarından ötürü kendilerini tebrik ediyor. Bundan sonraki süreçte de daha iyi sonuçlar almak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

ÇPAL BAŞARIYA DOYMUYOR

Eğitimde olduğu gibi spor alanında büyük başarılara imza atan Atatürk Barajı Çok Programlı Anadolu lisesi her alanda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İl genelinde düzenlenen Voleybol müsabakalarında şampiyon olan ÇPAL adeta Bozova’nın gururu oldu. Bozova ilçesinde son dönemde her spor branşında büyük başarılar elde ediliyor. Önümüzdeki süreçte de tüm okulların büyük başarılara imza atacağı bekleniliyor. Eğitim ve spor ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Yarbuğlubaş, ‘milli eğitim olarak tüm okullarımızda düzenlenen spor müsabakalarında gelinen nokta belli inşallah eğitim alanında da büyük başarılara imza atarak ilçemizin adını sıkça söz ettireceğiz. Spor müsabakalarında büyük başarı elde eden takım ve okullarımızı gönülden kutluyor. Böylesi güzel başarıların devamını diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI