USD
EURO
ALTIN

Bakan Ahmet Fakıbaba;‘biz bir ekibiz’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Şanlıurfa il genelinde seçim çalışmalarının aralıksız olarak sürdüren Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba dün Bozova ilçesinde gün boyu seçim çalışmalarında bulundu. Seçim çalışmaları öncesinde ilk olarak Kaymakamlık makamında kurum müdürleri STK temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Fakıbaba ‘biz bir ekibiz, birlikte […]

Bakan Ahmet Fakıbaba;‘biz bir ekibiz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Şanlıurfa il genelinde seçim çalışmalarının aralıksız olarak sürdüren Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba dün Bozova ilçesinde gün boyu seçim çalışmalarında bulundu. Seçim çalışmaları öncesinde ilk olarak Kaymakamlık makamında kurum müdürleri STK temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Fakıbaba ‘biz bir ekibiz, birlikte hareket ederek gerek 24 haziran seçimleri olsun gerekse bundan sonraki tüm çalışmalarımızda hep birlikte ilçemizi, ilimizi ülkemizi kalkındıracağız. Ayrım gayrım yok hep birlikte başaracağız. Bozova ilçesi bir çok hizmeti hak eden bir ilçe Bozova ilçemizi her alanda ve manada kalkındırmalıyız’ dedi. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıda Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, gerek belediye gerekse kaymakamlık olarak yaptıkları çalışmalar hakkında brifing verdi.

GENEL SEÇİMLERDEN SONRA ERKEN SEÇİME GİDİLECEK

Dün Bozova ilçesinde seçim çalışmaları ve gezi incelemelerde bulunmak üzere Bozova ilçesine gelen Bakan Fakıbaba, 15 Ekime kadar yapılacak olan tüm çalışmalar ve projeler bitirilmeli mesajını verirken, genel seçimler gibi erken seçime de mi gidilecek Bakan Fakıbaba ‘bozova her anlamda her hizmeti her türlü desteği ve kalkınmayı hak eden bir ilçemizdir. Bozova ilçemiz şaha kaldırmak için başta Milletvekili aday arkadaşım Dr.Mehmet Fatih Aksoy olmak Kaymakamımız, Belediye çalışanlarımız, kaymakamlık çalışanlarımız tüm kurum çalışanlarımız STK temsilcilerimiz, İlçe teşkilatı kadın kolları,gençlik kolları, basın hep birlikte hareket ederek çalışacağız. Kaymakamlıkta yapılan toplantı sonrasında İlçe teşkilatını ziyaret eden Bakan Fakıbaba daha sonra kadın kolları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Yaslıca, Yaylak ve Bozova kent merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardında ilçeden ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLARI