USD
EURO
ALTIN

AK Parti Milletvekili Halil Özşavlı;‘Milletin vekiliyiz’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti milletvekili Halil Özşavlı geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve yönetimi kapıda karşıladı. Kısa da olsa yönetim ile bir araya gelen vekil Özşavlı , burada gerek Bozova ilçesinin sorunlarını gerekse ilçe teşkilatının sorunlarını dinledi. Partiye gelişinde kapıda karşılanan vekil Özşavlı bir hayli heyecanlı olduğu […]

AK Parti Milletvekili Halil Özşavlı;‘Milletin vekiliyiz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti milletvekili Halil Özşavlı geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve yönetimi kapıda karşıladı. Kısa da olsa yönetim ile bir araya gelen vekil Özşavlı , burada gerek Bozova ilçesinin sorunlarını gerekse ilçe teşkilatının sorunlarını dinledi. Partiye gelişinde kapıda karşılanan vekil Özşavlı bir hayli heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı. Partiye gelişi ile birlikte öncelikle kadın kolları yönetimi ile görüşen vekil Özşavlı, ‘partimiz kadına büyük değer vermektedir. Bugün partimizde bulunan tüm kadın kolları yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Kadın kolları ile yapılan görüşmede, siyasette kadının ne kadar aktif olduğunu bir kez daha Bozova’da gördüğünü belirten vekil Özşavlı, ‘ kadınlarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bugün burada kadın kolları yönetimdeki kadınlarımızın isteklerini ve sorunlarını çözüme kavuşturmak adına gerek şahsım gerekse diğer tüm milletvekili arkadaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını çözüme kavuşturacağız’ dedi. Daha sonra ise yönetim ile bir araya gelen vekil Özşavlı, gerek seçim öncesinde gerekse seçim sonrasında seçilmemle birlikte desteklerini esirgemeyen başta ilçe başkanımız Süleyman Deveci ve tüm yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bozova ilçemizin sorunları çoktur. Bu sorunların çözümü noktasında bana düşen görevi yerine getirmek adına başta ilçe başkanımız olmak üzere diğer yönetimdeki tüm arkadaşlar sürekli olarak iletişim halinde olacağım. Bozova ilçemizin sorunları başında öğretmen evi, halpazarı, otogar, Hastanedeki doktor eksikliği küçük sanayi sitesi sorunu geldiğini gördüm. İnşallah gerek bakanlıklar nezdinde gerekse büyükşehir belediyesi ile yapılacak olan görüşmeler neticesinde bu sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmuş olacağım. Her zaman İlçe teşkilatının ve Bozova halkının hizmetinde olacağım. Bizler kimseye köle ya da efendi değiliz. Bizler milletin vekili olarak TBMM’de görev aldık. Bu bilinçle hiçbir zaman kendi bölgemizde seçilmiş vekiller olarak görülmemeliyiz. Tüm milletvekilleri, başta Şanlıurfa il ve ilçeleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki halkımızın vekiliyiz. Ve onların hizmetkarıyız. Bu da böyle bilinmelidir. Sadece kendi bölgemize hizmet için seçilmedik. Her vatandaşımıza ulaşmak ve onların sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak için vekil seçildik. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. İnşallah başta Türkiye geneli olmak üzere Şanlıurfa büyükşehir ve tüm ilçelerimizde halkımızın vereceği destek ile AK Parti yerelde de büyük bir başarıya ulaşacaktır. Yerel yönetimlerine büyük önem veriyoruz. Özellikle Bozova ilçemiz aslına dönecektir’ dedi.

BAŞKAN DEVECİ TÜM VEKİLLERİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova AK Parti teşkilatını ziyaret eden milletvekili Halil Özşavlı’ya teşekkür ederek, ‘AK Parti olarak her zaman tüm milletvekillerimizle görüş halindeyiz. İlçemizin tüm sorunlarının çözümü noktasında tüm vekillerimizle çalışıyoruz. İlçe yönetimi olarak şunu kendimize ilke edindik. İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında gerek milletvekilleri olsun gerekse bakanlıklar olsun her zaman sorunların çözümü noktasında çalışıyoruz. İlçemizdeki eksikliklerin bir an önce giderilmesi içinde mücadelemizi veriyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI