USD
EURO
ALTIN

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Necati Satıcı;‘koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısıyız’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 1 Nisan sabahı Bozova’nın kalkınması ve gelişmesi için, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçem için halkım için Adaylık verilmesi ve seçimi kazanmamız halinde her şey değişecek. İlçemiz artık köy konumundan çıkmalı şehir haline getirilmelidir. Onun için acil olarak ilçemize gerekli olan tüm projeleri ve çalışmaları hazırladık. İnşallah adaylık ve halkımızın […]

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Necati Satıcı;‘koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısıyız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 1 Nisan sabahı Bozova’nın kalkınması ve gelişmesi için, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçem için halkım için Adaylık verilmesi ve seçimi kazanmamız halinde her şey değişecek. İlçemiz artık köy konumundan çıkmalı şehir haline getirilmelidir. Onun için acil olarak ilçemize gerekli olan tüm projeleri ve çalışmaları hazırladık. İnşallah adaylık ve halkımızın vereceği destek ile seçilmem halinde umutsuzluğa değil gelişmişliğe kalkınmışlığa ve refaha kavuşmak için mücadelemizi vereceğiz.

KOLTUK SEVDALISI DEĞİL HİZMET SEVDALISIYIZ

Yıllardır ilçemdeki geri kalınmış hizmetleri projelendirerek hayata geçirmek için AK Partiden Bozova Belediye Başkan Aday adayı olduğunu belirten Necati Satıcı, ‘Güneydoğunun ve GAP’ın incisi olan Bozova’mızı topyekün kalkındırmak ve refaha kavuşturmak adına bu dava da ve yolda bende varım. İçimde bir uktedir.Şanlıurfa’nın en geri kalmış ilçesi olmak bana büyük sıkıntı yaratmaktadır. Şirin ve güzel ilçemizi köy konumundan çıkartıp yepyeni bir şehir haline getirmek için çalışacağız. İlçemiz her anlamda her alana müsait bir ilçedir. İlçemizin en büyük sorunu imar sorunu gelmektedir. Öncelikle bu sorunu kökünden halledip işe başlayacağız. Hiçbir zaman umutsuz olmayacağız hep umut vari ve hizmetkar olacağız. İlçemizin tüm değerlerini göz önünde bulundurarak hizmet yolunda çalışacağız. Halkımız şunu unutmasın ki hiçbir zaman geri kalmışlık bu ilçenin kaderi değildir. Bu ilçe her zaman en iyi hizmetlere layıktır. Ve layık olmaya da devam edecektir. Benim gibi bu ilçeye hizmet etmek adına AK Partiden aday adayı olan 26 aday adayı da aynı benim düşündüğüm gibi düşünmektedir. Hiçbir zaman birbirimizle uğraşmayacağız. Aksine kucaklayıcı ve yapıcı bir şekilde çalışacağız. Gün kızma küsme darılma günü değildir. Gün birlik beraberlik ve bu ilçenin kalkınması için birlikte hareket etme günüdür. Onun için öncelikle tüm aday adayı arkadaşlarımızda bunu düşünmesi ve uygulamasını istiyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI