USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya 50 bin meyve fidesi

GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yüzde 70 hibe ile desteklenen ve proje bütçesi 500 bin TL olan ,Bozova İlçe Kaymakamlığınca yürütülen meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında 50 bin meyve fidanı toprakla buluşturulacak. Fuat ARSLAN Bozova İlçesinde meyveciliğin geliştirilmesi adına hazırlanan proje kapsamında 50 bin meyve fidesi toprakla buluşacak. Bozova Kaymakamlığınca yürütülen Bozova ilçesinde meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında […]

Bozova’ya 50 bin meyve fidesi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yüzde 70 hibe ile desteklenen ve proje bütçesi 500 bin TL olan ,Bozova İlçe Kaymakamlığınca yürütülen meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında 50 bin meyve fidanı toprakla buluşturulacak.

Fuat ARSLAN

Bozova İlçesinde meyveciliğin geliştirilmesi adına hazırlanan proje kapsamında 50 bin meyve fidesi toprakla buluşacak. Bozova Kaymakamlığınca yürütülen Bozova ilçesinde meyveciliğin geliştirilmesi projesi kapsamında 50 bin meyve fidesinin Bozova Tarım Kredi kooperatifi tarafından karşılanacağı öğrenildi. Bozova Kaymakamlığı ile Bozova Tarım Kredi Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı.İşbirliği protokolü Kaymakam Akın Oruç ile Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Reşit Yükkaldıran, arasında Bozova Kaymakamlığı makamında imzalandı. İmza törenine Bozova Tarım ve Orman ilçe Müdürü Faruk Çetiner, Tarım Kredi Kooperatif müdür yardımcısı İsrafil Ersöz  ve Proje sorumlusu Su Ürünleri Mühendisi Hakan Akgün katıldılar.Bozova Kaymakamlığınca yürütülen “ Bozova ilçesinde Meyveciliğin Geliştirilmesi” projesine konu 50.000 adet meyve fidanının protokol kapsamında Bozova Tarım Kredi Kooperatifi tedarikinin sağlayacak.

FACEBOOK YORUMLARI