USD
EURO
ALTIN

70 yıllık şebeke yenilendi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- ŞUSKİ Bozova müdürlüğü tarafından Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde içme suyu başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı çalışmaların aralıksız olarak sürdürmektedir. Özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu sıkıntısın giderme adına ŞUSKİ’nin içme suyu kuyularında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve yaşanan aksaklıkların anında giderilmesi adına 7 gün 24 saat […]

70 yıllık şebeke yenilendi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- ŞUSKİ Bozova müdürlüğü tarafından Bozova kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde içme suyu başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı çalışmaların aralıksız olarak sürdürmektedir. Özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu sıkıntısın giderme adına ŞUSKİ’nin içme suyu kuyularında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve yaşanan aksaklıkların anında giderilmesi adına 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. İçme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının yanı sıra katı atık su kanallarında da sıkıntıların yaşanmaması adına tek olan vidanjörle çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmektedir. ŞUSKİ Şube Müdürü Mustafa Sönmez kontrolündeki çalışma ekibi sabahın ilk ışıkları ile birlikte gece geç saatlere kadar kent merkezinde tüm vatandaşların içme suyu sorun yaşamamaları için ana su depolarının da  bakımları rutin olarak yapılmaktadır. Bozova’ya bağlı 88 mahallemizde İçmesuyu ve kanalizasyon şebekesi bulunan tüm mahallelerde arızalar 24 saat içerisinde giderilerek vatandaşların mağdur olmamaları içinde çalışmalar aralıksız olarak sürdürüyor. Bunun yarı sıra 153’e bildirilen tüm sorunlarda anında müdahale ediliyor.

70 YILLIK SU DEPOSU VE ŞEBEKE YENİLENDİ

Bozova İlçe merkezine içme suyu verilen depoda yapılan bakım onarım çalışmalarının yanı sıra Gölbaşı Mahallesine sağlık sokaktaki tüm eski su şebekeleri yenileri ile değiştirilerek halka sağlıklı su verilmeye başlandı. ŞUSKİ halkın sağlığını düşünerek her zaman daha sağlıklı içme suyu verme adına da her türlü çalışmalarını rutin olarak yapmaktadır. ŞUSKİ Bozova şube Müdürü Mustafa Sönmez, ‘ ŞUSKİ olarak bugüne kadar halkımızın tüm sorunlarını ve şikayetlerini en kısa sürede çözüme kavuşturarak hizmet vermekteyiz. Bundan sonra da gerek Bozova merkez mahalleleri olsun gerekse tüm kırsaldaki içme suyu şebekesi ve kanalizasyonu olan mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor ve devam edecektir. Halkımızdan ŞUSKİ ile ilgili tüm sorunlarını bize bildirmelerini bize bildirilen tüm sorunlar 24 saat içerisinde çözüme kavuşturulmaktadır. ŞUSKİ Bozova şubesi ekiplerimizin itina ile çalışmaktadırlar. Daha sağlık bir yaşam için ŞUSKİ olarak günün 24 saati halkımızın hizmetindeyiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI