USD
EURO
ALTIN

2017 Bozova için hizmet yılı olacak’

Abdullah POLAT BOZOVA- Geçtiğimiz Cuma günü Bozova ilçesine ziyaret için gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri İlçe Başkanlığında partililer ve halkla bir araya gelerek hizmet noktasında müjdeli haberler verdi. AK Parti İlçe Başkanlığında bir açıklamada bulunan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ‘ yeni yılda Bozova ilçemizde hizmet noktasında adeta atılımı yılı olacaktır. Yapacağımız hizmetlerle […]

2017 Bozova için hizmet yılı olacak’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Geçtiğimiz Cuma günü Bozova ilçesine ziyaret için gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri İlçe Başkanlığında partililer ve halkla bir araya gelerek hizmet noktasında müjdeli haberler verdi. AK Parti İlçe Başkanlığında bir açıklamada bulunan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ‘ yeni yılda Bozova ilçemizde hizmet noktasında adeta atılımı yılı olacaktır. Yapacağımız hizmetlerle ilçemizi adeta şahlandıracağız’ dedi.

CEVHERİYE TAM KARŞILAMA

Geçtiğimiz Cuma günü Bozova ilçesine gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’yi parti binası önünde İlçe Başkanı Mehmet Akgün başta olmak üzere,Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş, Kadın Kolları Başkanı  Dilek Kara,  AK Partili Meclis üyeleri Aydın Yener, Hüseyin Çetiner,Abuzer Akgün, Aziz Büyük, Ramazan Karadağ, Bedriye Kılıç, ve diğer meclis üyelerin yanı sıra parti yöneticileri Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, ve halk tarafından karşılandı. Parti binası önünde  gelen herkes ile tokalaşan Vekil Cevheri önce Kadın kolları başkanı ve üyeleri ile buluştu. Daha sonra ise partililerle buluşan Vekil Cevheri, ilçenin en büyük sorunu olan başta İlçe Devlet Hastanesi olmak üzere diğer hizmetler ilgili olarak önemli mesajlar verdi. Toplantı sonrasında bir açıklamada bulunan Vekil Cevheri, ‘ ülkemizin içinde bulunduğu kaoslar kısa sürede bitecektir. Ülkemiz adeta ateş çemberi içindedir. Tüm bu sıkıntılar AK Parti hükümeti olarak bertaraf edilecektir. Bunun yanı sıra halen devam eden yeni anayasa taslağı tamamlandığında yeni bir süreç başlayacaktır. Bu süreçte başta hizmet olmak üzere Türkiye her alanda adeta şaha kalkacaktır. Bundan Bozova ilçemizde nasibini alacaktır. Bozova ilçemiz  hizmet noktasında bugüne kadar istediğini alamamıştır. Başta ilçe belediyesine yeni atanacak kayyumla birlikte hizmet atağına geçilecektir’ dedi.

2017 YILI HİZMET YILI OLACAKTIR

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün, ‘yeni yılda ilçemiz hizmet noktasında gelmesi gereken yere gelecektir. Başta ilçemizden sorumlu AK Partili milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri başta olmak üzere tüm vekillerimiz ile birlikte hareket ederek gerek il başkanlığı ve büyükşehir belediyesi ile hizmetler tam anlamıyla sürecektir’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI