USD
EURO
ALTIN

15 temmuz milletin direniş günü

15 temmuz 2016 yılında FETÖ/PYD Hain terör örgütü tarafından ülkenin bütünlüğünü bozma ve ülkeyi bölme adına başlattığı hain darbe girişimi Türk milletinin destansı girişimleri sonrasında berteraf edildi. 7 yıldan bu yana 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kutlanan anma günü Bozova ilçesinde de düzenlendi. Fuat ARSLAN 15 Temmuz gecesi ülkemize, milletimize karşı gerçekleştirilmek […]

15 temmuz milletin direniş günü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 15 temmuz 2016 yılında FETÖ/PYD Hain terör örgütü tarafından ülkenin bütünlüğünü bozma ve ülkeyi bölme adına başlattığı hain darbe girişimi Türk milletinin destansı girişimleri sonrasında berteraf edildi. 7 yıldan bu yana 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kutlanan anma günü Bozova ilçesinde de düzenlendi.

Fuat ARSLAN

15 Temmuz gecesi ülkemize, milletimize karşı gerçekleştirilmek istenen topyekun işgal girişimine milletimiz insanüstü bir gayret ve ferasetle mücadele ederek darbe girişimini engelledi. Tüm yurtta ve Şanlıurfa’da ve Bozova’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” çeşitli etkinliklerle anıldı. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova ilçesinde de düzenlenen programa vatandaşların yoğun ilgisi ile düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programına İlçe Kaymakamı Akın Oruç, İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Kamu-kurum ve kuruluş amirlerinin yanı sıra Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programı Bozova Belediyesi Kent meydan parkında düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle İlçe Kaymakamı Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlçe Jandarma komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü Amirinin katılımları ile ilk olarak şehit mezarlıkları ziyaret edildi. Şehit mezarlarının ziyaretinde ailelerine de başsağlığı dilendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle şehitler adına mevlidi şerifler okundu. Mevlidi şeriflerin yanı sıra gece boyunca düzenlenen program dahilinde şehitler anıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi. 15 Temmuz darbe girişiminin 7.yıl dönümünde her yıl olduğu gibi tüm camilerde okunan selalarla son buldu.

FACEBOOK YORUMLARI