USD
EURO
ALTIN

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçi ve üreticilerimiz için varız’

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘ göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak çifti ve üreticiler için ürün deseni başta olmak üzere kalıcı gelirlerin sağlanması adına da öncülük ediyor. Başkan Almas, ‘ göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli olarak sahada çiftçi ve üreticilerimiz ile birlikteyiz onların istek ve sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü noktasında […]

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçi ve üreticilerimiz için varız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘ göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak çifti ve üreticiler için ürün deseni başta olmak üzere kalıcı gelirlerin sağlanması adına da öncülük ediyor.
  • Başkan Almas, ‘ göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli olarak sahada çiftçi ve üreticilerimiz ile birlikteyiz onların istek ve sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü noktasında gerekli tüm birimlerle bire bir görüşerek çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz’ dedi.
  • Başkan Almas, sorunların yanı sıra ülkemizin kalkınmasının başında tarım geliyor. Tarımın gelişmesi ve çiftçinin girdilerini hafifletme adına da projeler hazırlıyoruz. Tarım Gıda ve Orman İlçe müdürlüğümüz koordinesi ile GAP idaresi başkanlığı tarafından açılan projelerde de yer alıyoruz.
  • Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğümüz tarafından ilçemize ve çiftçilemize kazandırılmak üzere hazırlanan tüm projelerde bizde varız. Açıklamasında bulunarak ‘ buradaki hedefimiz ilçemizin kalkınması gelişmesi ve refah düzeyinin yükselmesidir. Onun içinde ilçemiz ve çiftçilerimiz için yararlı tüm projelere imza atıyor ve atmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Özel HABER

GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunulacak projeler için çalışma içerisinde olduklarını belirten Bozova Ziraat Odası Başkan Fuat Almas, çiftçilere sosyal medyadan çağrı yaparak projeler için başvuru yapmalarını istedi.GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunulacak projeler içerisinde seracılık, Meyveciliğin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması, Organik ve Arıcılık ve Bal Üretimi gibi projeler yer alıyor.Bozova Ziraat Odası Başkan Fuat Almas, Bozova ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bozova Ziraat Odası Başkanlığının müştereken Mart ayında GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunmayı planladığı projeleri açıkladı.
İşte sunulacak projeler:
1) Bozova’da Seracılığı Geliştirme Projesi
2) Bozova ilçesinde Meyveciliğin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi Kapsamında Fidan Dağıtımı Projesi ( Zeytin, fıstık, nâr, ceviz, badem, hurma, şeftali, elma)
3) Bozova’da Organik ve Arıcılık ve Bal Üretimi için
Kovan Dağıtımı Projesi ile ilgili başvurular Bozova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından alınacak.
Projeler Mart ayında GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunulacak, geçmesi halinde Temmuz ayında başvuru yapan çiftçilere kesin müracaatı alınacağı belirtildi.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Öte yandan Bozova merkezde 3 aile arasında yaşanan arazi anlaşmazlığın ortadan kalkması içinde öncülük eden Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘ burada üç ailemiz Ercan,Babacan ve Kendirci aileleri arasında yaşanan arazi anlaşmazlığında her üç aile büyükleri ile bir araya gelerek bu sorunun çözümü noktasında bizimde üzerimize düşeni yerine getirme adına girişimde bulunduk. Her üç aile büyükleri de bizleri kırmayarak yaşanan bu arazi anlaşmazlığın ortadan kalkması adına bizleri kırmadılar. Öncelikle tatsız olayların yaşanmaması adına her üç aileye de ayrıca teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız birleştirici olmaktır. Halkımızı kucaklayıp birleşmelerini sağlamaktır.üç aile arasında yaşanan anlaşmazlığın giderilmesinde emeği geçen mahalle muhtarlarımıza ve ayrıca Bozova’lı halkımıza da teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI