USD
EURO
ALTIN

YETER ARTIK.

Ülke genelinde 4 aya yakındır yerel seçimler yapıldı. Bu seçim ilçemizde de oldu hepimiz gururlandık.  partinin seçilen belediye başkanı  bakışı diğerlerine benzemez dedik. Seçim öncesi verilen vaatleri pek göremiyoruz. Bu güne kadar hep tebriklerle geçti. Tebrikleri bırakın halkın arasına karışın halkın sizden çok beklentileri var. Daha tam oturamadık diyorlar: Bu nasıl bir oturma şeklidir ki […]

YETER ARTIK.
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

13741462_1116664768441295_55973193_n
Ülke genelinde 4 aya yakındır yerel seçimler yapıldı. Bu seçim ilçemizde de oldu hepimiz gururlandık.  partinin seçilen belediye başkanı  bakışı diğerlerine benzemez dedik. Seçim öncesi verilen vaatleri pek göremiyoruz.

Bu güne kadar hep tebriklerle geçti. Tebrikleri bırakın halkın arasına karışın halkın sizden çok beklentileri var.

Daha tam oturamadık diyorlar:

Bu nasıl bir oturma şeklidir ki 110 günde oturulamıyor.

Hani her şey değişecekti?

Aslında değişen şeyler oldu…

Belediyecilikteki denetimsizlik, başıboşluk, kirli sokaklar, Sivrisinek vızıltıları gibi değişimler olmuştur.

Bütün bunların bahanesi daha oturmadık…

Oturun kardeşim size oturmayın diyen mi? Var!!!

Oturun da yığınla bekleyen ilçemizin sorunlarına çözümler bulmaya çalışın.

Oturun, mahalle arasında olan yaptıkları gürültü ile kulakları sağır eden, demir doğrama sesleri nefesleri kesen, tiner ve vernik kokusundan halkı zehirlenmekten kurtarın. Bu kesim esnafı kesinlikle sanayi bölgesi kurun.

Oturun ve çözüm üretin,Bozova halk’ı BDP’ye %52 oranında oy verdi dolayısı ile bu oylar sizlere verilmiştir. Halkın beklentisi daha modern, işsizlik oranı düşük, geliri yüksek yaşanılabilir bir ilçe, bunlar için çalışın.

Oturun da işgal edilen kaldırımlarda yayaların yürümesini sağlayın.
Tamam  farkındayız büyük şehir belediyesi bütün görevleri Bozova belediyesinden kendi bünyesine almış durumda ama bizim Bozova milleti bunu bilmez hizmet bekler , ister kendi çabanızla, ister büyük şehir belediyesine baskı yaparak, ama hizmet  hizmet  hizmet istiyoruz.

Oy almada nasıl sabırsızdınız hizmet almada da biz halk o kadar sabırsızız. Gelen gideni aratmasın çok eleştirilen Sayın Hasan ARUSOGLU az da olsa yetersizde olsa bazı hizmetleri var. En büyük hizmeti genel olarak Bozova’ya parke döşeyerek çamurdan kurtarmıştır. ne projeniz varsa hemen hayata geçirin biz halk olarak görelim.
Hayırlı hizmetlerinizi görmek dileklerimle… 

FACEBOOK YORUMLARI