USD
EURO
ALTIN

Yerel seçimler son 3 gün kaldı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde tüm siyasi parti Belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 31 martta yapılacak olan yerel seçimlerinde tüm seçmenlerin sandık başına giderek oy kullanmaları içinde seçmenleri uyaran Belediye başkan adayları seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. SEÇMEN SANDIĞI GİDİYOR Pazar günü yapılacak yerel […]

Yerel seçimler son 3 gün kaldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde tüm siyasi parti Belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 31 martta yapılacak olan yerel seçimlerinde tüm seçmenlerin sandık başına giderek oy kullanmaları içinde seçmenleri uyaran Belediye başkan adayları seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

SEÇMEN SANDIĞI GİDİYOR

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde tüm muhtarlıklara seçmen kağıtları dağıtılırken, muhtarlıklarda bulunan seçmen kağıtlarını seçmenler bir bir alıyor. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde seçmenler 4 oy pusulasını tek zarf içine koyarak oylarını kullanacak. Seçmenler Bozova belediye başkanlığı için ayrı pusula encümen için ayrı pusula büyükşehir belediye başkanı içi nayrı pusula muhtarlık için ayrı pusulaya mühür basarak tek zarf içinde kullanacak. Yerel seçimler öncesinde tüm tedbirler alınırken, seçim yasakları ile birlikte seçime gidilecek. Bozova seçim kurulu müdürlüğü seçim öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak başta sandık başkanları olmak üzere sandıklar ve oy pusulalarını da hazırladığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI