USD
EURO
ALTIN

Yaylak mahallesi asfaltlanıyor

Yaylak Kırsal mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile 40 yıllık alt ve üst yapı çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başladı. Fuat ARSLAN BOZOVA- En son 15 yıl önce üst yapı çalışmaları yapılan Yaylak Kırsal mahallesinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonrasında alt ve üst yapı çalışmaları başlatan Şanlıurfa Büyükşehir […]

Yaylak mahallesi asfaltlanıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaylak Kırsal mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile 40 yıllık alt ve üst yapı çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başladı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- En son 15 yıl önce üst yapı çalışmaları yapılan Yaylak Kırsal mahallesinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonrasında alt ve üst yapı çalışmaları başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarını geçtiğimiz hafta içerisinde başlattı. Yaylak Kırsal mahallesinde başlatılan asfaltlama ve diğer çalışmalarla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Meclis Başkan vekili ve Meclis üyesi Ali Ekinci, ‘ mahallemizde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı girişimde bulunan başta Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e Belediye çalışanlarına ŞUSKİ çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde öncelikle içme suyu ve kanalizasyonda büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Mahallemizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahallemizde daha temiz ve hijyen bir konuma kavuşmuş olacaktır. AK parti iktidarı olarak her zaman şuna inanmışız her zaman halka daha iyi hizmet dusturuyla çalışıyoruz’ dedi. Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklamada bulunan mahalle sakinlerinden Hüseyin Taş ise ‘ mahallemizde başlatılan çalışmalar bizleri son derece memnun etmiştir. Mahallemizde yapılan çalışmalar sadece mahallemize yönelik değildir. Tüm çevre mahallelerine yapılan bir hizmettir.Yaylak mahallesi 40 mahalleyi bir birine bağlan önemli bir konuma sahiptir. Bu çalışmalardan dolayı bende şahsım ve mahallem adına başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçe Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a ve encümenimize sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI