USD
EURO
ALTIN

Urfa’lı aşçı Dubai’de birinci oldu

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İbrahim Halil Coşkun’un abisi Ömer Faruk Coşkun, Dubai Doha kentinde düzenlenen yemek yarışmasında birinci oldu. Bizde Bozova’nın Sesi Gazetesi Yazı İşleri ailesi olarak Coşkunu tebrik ediyoruz. Fuat ARSLAN Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli yeteneklerden biri olan Ömer Faruk Coşkun Dubai’nin Doha kentinde düzenlenen yemek yarışmasında birinci oldu.FACT Yemek Ödülleri Dubai 2022 ismiyle […]

Urfa’lı aşçı Dubai’de birinci oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İbrahim Halil Coşkun’un abisi Ömer Faruk Coşkun, Dubai Doha kentinde düzenlenen yemek yarışmasında birinci oldu. Bizde Bozova’nın Sesi Gazetesi Yazı İşleri ailesi olarak Coşkunu tebrik ediyoruz.

Fuat ARSLAN

Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli yeteneklerden biri olan Ömer Faruk Coşkun Dubai’nin Doha kentinde düzenlenen yemek yarışmasında birinci oldu.FACT Yemek Ödülleri Dubai 2022 ismiyle düzenlenen yarışmada yaptığı yemekler ve sunumuyla jüri üyelerinin tamamından tam puan alan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü  İbrahim Halil Coşkun’un ağabeyi olan Ömer Faruk Coşkun’un aldığı derece memleketinde sevinçle karşılandı. Bizde coşkunu bu başarısından dolayı tebrik ediyor. Hayatında yeni başarılara imza atmasını diliyoruz. Şimdiye kadar memleketini birçok ülkede başarı ile temsil eden Coşkun son olarak yaklaşık 4 yıldır Dubai’de lüks bir otelde baş aşçı olarak görev yapıyordu.

FACEBOOK YORUMLARI