USD
EURO
ALTIN

U’Mutlu Gençler Topluluğu Kurucusu Furkan Satıcı;‘Biz bize yeteriz’

ÖZEL HABER U’Mutlu Gençler Topluluğu Kim yada ne olduğumuzun bir önemi yok aslında. Önemli olan, birlikte neler başaracağımız. Bir kaç örnekle destekleyecek olursak; Biz geleceğe kaygıyla bakan insanların olmadığı, tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde bir arada yaşadığı, yaşayabildiği, birlik-beraberliği içinde barındıran çok güzel bir dünya hayal ettik. Ve biliyoruz ki el ele verdikten sonra […]

U’Mutlu Gençler Topluluğu Kurucusu Furkan Satıcı;‘Biz bize yeteriz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

ÖZEL HABER

U’Mutlu Gençler Topluluğu Kim yada ne olduğumuzun bir önemi yok aslında. Önemli olan, birlikte neler başaracağımız. Bir kaç örnekle destekleyecek olursak; Biz geleceğe kaygıyla bakan insanların olmadığı, tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde bir arada yaşadığı, yaşayabildiği, birlik-beraberliği içinde barındıran çok güzel bir dünya hayal ettik. Ve biliyoruz ki el ele verdikten sonra aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Biz istiyoruz ki, Birbirimize sahip çıkalım. Çünkü bu dünyada birlikte yaşıyoruz, bitkisiyle, hayvanıyla, insanıyla. Tüm canlılar bir arada ama birbirinden bir haber yaşıyoruz. Bu böyle olmamalı, kendimizi düşündüğümüz kadar çevremizdekileri de unutmamalıyız. Düşünmeye sebep olacak bir yarınımız olmasın istiyoruz. Ve bunu sizlerle başarabiliriz. Yardımsever, bilinçli, umutlu ve mutlu gençler olsun etrafımızda, Gençler bugünümüzü,geleceğimizi kurtarabilecek umudumuzdur. Onların elinden tutarsak, destek olur, yol gösterirsek ışık olurlar karanlık yarınlarımıza. İhtiyacımız olan o dünyaya ulaşmak istiyoruz.

BİZ BİZE YETERİZ

U’Mutlu Gençler Topluluğu Kurucusu Satıcı, ‘ biz bize yeteriz.biz inandığımız yolda Hakkı hakkına vermek ve haksızlığa karşı boyun eğmeden uzanan eli tutmak ve tuttuğumuz elin sıcaklığını hissettirmek ve yaşatmak adına mücadele veriyoruz. Bugün başta ilçemiz olmak üzere nerde mazlum,mağdur,yardıma muhtaç birisi var ise ulaşma adına mücadele veriyoruz. Amacımız sadece bir paket yardımda bulunmak değil, biz bize yeterizi yaşatmak ve var olduğumuzu ve bu uğurda ve yolda düşenin elini tutmak için el ele gönül gönüle vererek var olacağız’ dedi.

HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Gerçekleştirdiğimiz bazı projelerimiz; – ”Temiz Bir Doğa, Temiz Bir Gelecek” – ”Isınmayan Ev Kalmayacak” – “Erzaksız Ev Kalmayacak” – “Eğitimsiz Ev Kalmayacak” – ”İlim, İrfan, Hikmet ve Gençlik” Bu topluluğu oluşturma aşamasındayken aklımızda tek bir şey vardı ”Kendi içimizde bu kadar birlik-beraberlik içerisindeyken neden aynı duygunun hissettirdiklerini çevremizdekilerle de paylaşmıyoruz?” Çünkü biz de biliyorduk ki, biz gençler bir şeylere ön ayak olursak ve bunu gerçekten içimizden gelerek istersek yapamayacağımız hiçbir şey yoktu. Değişime önce kendimizden başladık ve şimdi sıra çevremizdekilerde. Biz değişimi yarına ertelemeden, vakit kaybetmeden, bugünden başlatıyoruz. İnancımız tam, altyapımız sağlam ve bizler de birlikte güçlüyüz. Dünya üzerindeki tüm canlılara aynı özeni göstermeye, örnek olmaya, başarmaya kararlıyız. Adım adım ilerliyoruz, eksikleri tespit ediyor, üzerine konuşup fikir-alışverişleri yapıyoruz. Eksiklikleri tespit ederken aynı zamanda da projelerimizde çalışmalarımıza o yönde yön vermeye devam ediyoruz. Oluşumumuz, amaçlarımız hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyecektir. Biz gençler olarak elimizden gelenin fazlasını yaparak, bir miktar da olsa yüreklere dokunmayı başardık. Kimseye yaslanmadan, bir beklenti içinde olmadan, kendi emeklerimizle bu yolda sonuna kadar omuz omuza yürüyeceğiz. Temelini sağlam attığımızı düşündüğümüz bu yolda ihtiyacımız olan, hayallerimizdeki, hedefimiz olan o dünyaya bir şekilde ulaşacak ve projelerimize de hız kesmeden devam edeceğiz. Bizim birçok alanda maddi kısıtlamalarımız olmasına rağmen kendi imkanlarımızla gerçekleştirmeye çalıştığımız projelerimizi hayata geçirme aşamasında uzun zamandır özellikle harekete geçmiş olduğumuz kendi ilçemiz Bozova’da çalışmalarını sürdürmeyen diğer Sivil Toplum Kuruluşları’nı uyandırmak da amaçlarımızdan biriydi. Her ay akıl almaz rakamlarla maddi destek alan Sivil Toplum Kuruluşları’nın bugün UGT tarafından yapılan çalışmaların hemen ardından ayaklanması durumu da akıllarda ”Bugüne kadar neredeydiler?” konusu yerini soru işaretlerine bırakıyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR

U’Mutlu Gençler Topluluğunun oluşumunun farklı amaçlarda olduğuna dair algı yaratıldığından kamuoyuna bilgi amaçlı yayınlanmıştır.Oluşumumuzun temel amacı toplumda farkındalık yaratarak planladığımız projeleri hayata geçirmek,ben düşüncesini biz düşüncesine çevirerek ve bunu gençlerimizin desteği ile planlanan hedefe ulaştırmaktır. U’mutlu Gençler Topluluğu olarak kuruluşumuzun amacı gayesi insan ve insana dayalı proje olduğu içinde mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.

 

FACEBOOK YORUMLARI