USD
EURO
ALTIN

Tarladan Türkiye şampiyonluğuna

26-31 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Dumlupınar meydan muharebesi zaferin 100’yılı çocuklar Muav Thai Türkiye şampiyonasına katılan Gamze Tören minik bayanlarda Türkiye Şampiyonu Muhamed Akar ise minik erkeklerde Türkiye ikincisi oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova Gençlik Merkezine bağlı Bozova Halk Eğitim Merkezi Kabacık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Gamze Tören ile Muhammed Akar Bozova’nın gururları oldu. […]

Tarladan Türkiye şampiyonluğuna
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 26-31 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Dumlupınar meydan muharebesi zaferin 100’yılı çocuklar Muav Thai Türkiye şampiyonasına katılan Gamze Tören minik bayanlarda Türkiye Şampiyonu Muhamed Akar ise minik erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.
  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova Gençlik Merkezine bağlı Bozova Halk Eğitim Merkezi Kabacık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Gamze Tören ile Muhammed Akar Bozova’nın gururları oldu.

Fuat ARSLAN

Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.yılı Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası 26-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Kütahyada 780 sporcunun katılımıyla yapıldı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova Gençlik Merkezine bağlı Bozova Halk Eğitim Merkezi Kabacık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile katıldığımız Türkiye Şampiyonasında 1 tane Türkiye Şampiyonu 1 tane Türkiye İkincisi ve 1 tane Türkiye Üçüncüsü çıkarmanın gururunu yaşıyoruz.Bu çocuklar 2 ay gibi kısa bir sürede bir yandan tarlaya gidip bir yandan da antrenman yaptılar.Küçücük bir sınıfta kısıtlı imkanlarla antrenman yaptık ringe çıkıp dövüşen her sporcum benim gözümde şampiyon🤩🤗Bize desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesine,Bozova Gençlik Merkezine ve Bozova Halk Eğitim Merkezine çok teşekkür ederiz.Gamze Tören Minik Bayan 44 kg Türkiye Şampiyonu, Muhammed Akar Minik Erkek 36 Kg Türkiye İkincisi oldu.

BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDILAR

Sportif alanda her geçen gün Bozova ilçe genelinde sporcular Türkiye genelinde düzenlenen şampiyona da gururlandırmaya devam ediyorlar. En son olarak geçtiğimiz günlerde Kütahya ilinde düzenlenen Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.yılı Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Gamze Tören ve Muhamed Akın bir kez daha gururlandırdılar.

 

FACEBOOK YORUMLARI