USD
EURO
ALTIN

ŞUSKİ ekiplerinden anında müdahale

Bozova ŞUSKİ birimi Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerinde oluşan arıza ve ihbarlara anında cevap veriyor. ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden gelen tüm çağrılara anında cevap veriyorlar.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (ŞUSKİ) bağlı Bozova ŞUSKİ ekipler yaşanan ani ve beklenmedik içme suyu arızasına […]

ŞUSKİ ekiplerinden anında müdahale
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova ŞUSKİ birimi Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerinde oluşan arıza ve ihbarlara anında cevap veriyor. ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden gelen tüm çağrılara anında cevap veriyorlar.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (ŞUSKİ) bağlı Bozova ŞUSKİ ekipler yaşanan ani ve beklenmedik içme suyu arızasına anında müdahale ediyorlar. Bozova ŞUSKİ ekipleri gelen tüm ihbar ve arızalara karşın gece gündüz demeden anında müdahale ediyorlar. Bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam ediyor. Bozova merkez ve kırsal mahallelerindeki kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri anında karşılıyor.ŞUSKİ ekipleri bölgede yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için yoğun gayret sarf ederek, sorunların en kısa sürede çözülmesi zaman kaybetmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

 

FACEBOOK YORUMLARI