USD
EURO
ALTIN

Prestij caddesine ne oldu

Bozova’nın en işlek caddesi olan Atatürk caddesi Şanlıurfa büyükşehir belediyesi tarafından Prestij caddesi olarak yapmak için geçtiğimiz aylarda ilk kazma vurulurken, alt yapısı tamamlandı. Üst yapı ve asfaltlama çalışmaları ise durduruldu. Asfaltlama ve üst yapı çalışmalarının neden durdurulduğu ise henüz bilinmez iken, bu cadde üzerindeki esnaf ve halk adeta kan ağlıyor. Yol Bozova belediyesi tarafından […]

Prestij caddesine ne oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova’nın en işlek caddesi olan Atatürk caddesi Şanlıurfa büyükşehir belediyesi tarafından Prestij caddesi olarak yapmak için geçtiğimiz aylarda ilk kazma vurulurken, alt yapısı tamamlandı. Üst yapı ve asfaltlama çalışmaları ise durduruldu. Asfaltlama ve üst yapı çalışmalarının neden durdurulduğu ise henüz bilinmez iken, bu cadde üzerindeki esnaf ve halk adeta kan ağlıyor. Yol Bozova belediyesi tarafından günde üç dört kez sulandığı halde tozdan ve pislikten geçilmiyor. Cadde üzerindeki esnaf ve Bozova Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Remzi Özaydın ile birlikte cadde üzerinde açıklama yaparlarken, ‘büyükşehir belediyesi bu yolu neden halen asfaltlamadı. Bozova her alanda  olduğu gibi prestij caddesinde de hak ettiği hizmeti alamadı. Birkaç hafta sonra kış ayları başlayacak. Bu yol asfaltlanmadığı takdirde, bu yol çamurdan geçilmeyecektir. Bir ilçe merkezine bu durum yakışmıyor.  Geçtiğimiz günlerde kısa süreli yağmurun ardında bu yol çamurdan geçilmedi. Yol bozukluğundan dolayı da geçtiğimiz günlerde yine esnaf ve bir sürücü arasında kargaşa yaşandı. Bu tür olumsuzlukların yaşanmamsı için de büyükşehir bir an önce bu yolu asfaltlaması gerekiyor’ dediler.

YETKİLİLER NEREDE

Bozova milletvekili olmadığı için tüm hizmetlerde olduğu gibi ulaşım alanında adeta kendi kaderine terk edilmiştir. Milletvekili olan tüm ilçelerde gerek büyükşehir belediyesi olsun gerekse diğer kurumlar olsun çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyorlar. Açıklamasında bulunan MHP İlçe Başkanı Remzi Özaydın, ‘ Bozova hak ettiği hizmetleri neden almıyor. Bugün Bozova ilçemizde daha önce bitirilmesi gereken prestij caddesi neden halen bitirilemedi. Büyükşehir belediyesi neden  yolda çalışma yapmıyor. Bölgenin en güzel ve cazibe merkezi olan hak ettiği hizmeti almalıdır’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI