USD
EURO
ALTIN

Özerol maratonda ilk onda

11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen maratonda 10 kilometre maraton koşusuna katılan Bozova’lı Mehmet Özerol gururlandırdı. Düzenlenen Maraton koşusunda 10 kilometre koşuda kendi kategorisinde ilk 10’a giren Mehmet Özerol Bozova adına büyük bir başarıya imza attı. Maraton koşusunda dereceye giren Özerol’a ilk tebrik Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da geldi. Başkan Aksoy ‘ […]

Özerol maratonda ilk onda
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen maratonda 10 kilometre maraton koşusuna katılan Bozova’lı Mehmet Özerol gururlandırdı.
  • Düzenlenen Maraton koşusunda 10 kilometre koşuda kendi kategorisinde ilk 10’a giren Mehmet Özerol Bozova adına büyük bir başarıya imza attı. Maraton koşusunda dereceye giren Özerol’a ilk tebrik Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da geldi. Başkan Aksoy ‘ her zaman gençlerimizin yanındayız onları destekliyoruz. Düzenlenen Kurtuluş maratonunda ilçemizi ve belediyemizi temsil eden belediye çalışanımız Mehmet Özerol’u tebrik ediyorum’ dedi.

 

Özel Haber

BOZOVA- Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Özerol başarı özgüven ve çalışmakla diyerek her gün Bozova’nın çeşitli cadde ve sokaklarından çalışmanın yanı sıra 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşun 101. Yıl kutlamalarında düzenlenen maraton yarışmalarına katıldı. Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlı ruhun diri kalması, gelecek nesillere aktarılması amacıyla Urfa Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında çeşitli aktiviteler düzenliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü münasebetiyle düzenlediği ‘Kurtuluş Maratonu’ Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün start vermesiyle başladı. Eyyubi’ye Devlet Hastanesi çevre yolu kavşağından başlayan ve Cumhuriyet Tesislerinde sona eren Şanlıurfa’da yaşayan 400 vatandaşın katıldığı koşu, renkli ve çekişmeli görüntülere sahne olurken koşuya katılanlar bitiş çizgisine ulaşmak için kıyasıya yarıştı. 18 yaş altı erkeklerde Kurtuluş Koşusunun sonunda ipi göğüsleyen isimlerden Halil Tekin birinci, Kerim Turus ikinci İbrahim Bara ise üçüncü oldu. 18 Yaş altı kızlarda ise sıralama şöyle oluştu. Birinci Nidanur Toprak, ikinci Berfin Mece üçüncü ise Yüsra Canbek oldu.19 -34 yaş altı erkeklerde birinciliği Hüseyin Can kazanırken ikinci Mehmet Sümbül Üçüncü Vedat Sevcan oldu. Kadınlarda ise birinciliği Zeynep güleli elde ederken ikinci olan isim Sümeyye Başaran, üçünü ise Jın Davod oldu. 35 – 64 yaş altı erkeklerde Muhsin Ulusoy birinci olurken ikinci İsmail Kaban üçüncü İbrahim Kaya oldu. Kadınlarda ise Fatma Erbezirgan birinci olurken Ayşe Kırmızıelma ikinci Fatma Zehra Sağır ise üçüncü olarak madalya ve çeşitli ödüller almaya hak kazandılar.

KENDİ KATEGORİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kurtuluş maratonunda 10 kilometrelik koşuda ilk 10’a girmeyi başaran Bozova belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Mehmet Özerol adeta gururlandırdı. Maraton koşusunda dereceye giren belediye çalışanını tebrik eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ilçemizi her alanda temsil eden gençlerimize bizlerde sahip çıkıyoruz. İlçemizi ve bizleri gururlandıran her birey ve fert için bizde elimizde gelen desteği veriyor ve vermeye de devam edeceğiz. 11 Nisan Kurtuluş Koşusunda dereceye giren genç kardeşimiz Mehmet Özerol’u tebrik ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI