USD
EURO
ALTIN

Nihayet çözülüyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Merkez Sulama Kooperatifi sorununa neşter vuruluyor. Yıllardır atıl durumda olan Merkez Sulama kooperatifi tarafından 15 bin dönüm araziye verilen sulama suyunda sorun nihayet çözüme kavuşuyor. Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak su sorununu çözüme kavuşturma adına verdiği mücadele nihayet sonuçlanıyor. Başkan Fuat Almas, Merkez […]

Nihayet çözülüyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Merkez Sulama Kooperatifi sorununa neşter vuruluyor. Yıllardır atıl durumda olan Merkez Sulama kooperatifi tarafından 15 bin dönüm araziye verilen sulama suyunda sorun nihayet çözüme kavuşuyor. Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak su sorununu çözüme kavuşturma adına verdiği mücadele nihayet sonuçlanıyor. Başkan Fuat Almas, Merkez Sulama Kooperatifinin yeniden yeniden devreye girmesi için gerek Ankara’da olsun gerekse Şanlıurfa’da olsun yaptığı görüşmeler neticeleniyor. Başkan Fuat Almas, ‘bugün burada  Bozova’lı çiftçi ve üreticilerimize müjdeyi veriyorum. Merkez sulama kooperatifinin sulama vanalarını en kısa sürede açıyoruz. Bundan dolayı başta Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri olmak üzere DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber ve emeği geçen herkese şahsım oda yönetimim ve tüm Bozova’lı çiftçi ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİLERDEN TEŞEKKÜR

Yıllardır adeta kangren haline gelen ve borcundan dolayı binlerce dönümlük sulu arazi sulanamaz haldeyken, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak Bozova merkez sulama sorununu çözüme kavuşturacağını belirten Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘ gerek il genelinde gerekse Ankara’daki bakanlık ve DSİ genel müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticeye vardı. İnşallah önümüzdeki dönem çiftçi ve üreticilerimizin binlerce dönümlük arazileri su ile yeniden buluşacaktır. Tüm çiftçi ve üreticilerimize şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI