USD
EURO
ALTIN

Nihat Satıcı Güven tazeledi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlık Seçiminde Başkan Mehmet Nihat Satıcı 76 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Seçim Bozova Şoförler ve Otomobilciler Odasında yapılırken, seçime Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay’da katıldı. Yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Mehmet Nihat Satıcı, ‘bugün seçimin gerçekleştirdiğimiz başkanlık seçiminde bana yeniden desteklerini ve […]

Nihat Satıcı Güven tazeledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlık Seçiminde Başkan Mehmet Nihat Satıcı 76 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Seçim Bozova Şoförler ve Otomobilciler Odasında yapılırken, seçime Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay’da katıldı. Yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Mehmet Nihat Satıcı, ‘bugün seçimin gerçekleştirdiğimiz başkanlık seçiminde bana yeniden desteklerini ve güvenlerini sunan tüm delegelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Oda olarak her zaman üyelerimizin ve diğer tüm esnaflarımızın emrinde olacağım’ dedi.

BAŞKAN SATICI ESNAFIMIZA TÜM İMKANLAR SAĞLANACAKTIR

Bozova Esnaf ve Kefalet Kooperatif başkanlığı seçimi öncesinde tüm üyelere seslenen Başkan Nihat Satıcı, ‘ oda olarak tüm üyelerimize ve esnaflarımıza kooperatif olarak her türlü imkanı ve desteği sağlayacağız. Bilindiği üzere kooperatifimiz daha birkaç yıl öncesine kadar borçlu olan kooperatifti. Bugün çok şükür borcu olmayan ve esnafına her zaman kapılarını sonuna kadar açarak gerek kredi desteği olsun gerekse diğer tüm destekler olsun vermeye başlamıştır. Bugün aramızda olan Bölge Kooperatif başkanımız Mehmet Emin Baran ve diğer tüm katılımcılara sonsuz şükranlarımı sunuyorum’ dedi. Yapılan seçime Bozova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Remzi Özaydın İlçe sekreteri Ali Aksoy, Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, Bozova İlçe Devlet Hastanesi başhekimi Mehmet Fatih Aksoy, Mahalle muhtarları, delegeler ve üyeler katıldı. Seçim sonrasında bir açıklamada bulunan Bölge kooperatif Başkanı Mehmet Emin Baran, ‘ kooperatif olarak Bozova kooperatifimiz 3. Sınfta yer almaktadır. Birinci sınıfa taşıyarak esnafımıza daha fazla kredi imkanı sağlamak adına da bölge olarak bizde üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Esnafımıza 200 bin TL kadar kredi desteğini vermek adına çalışmalarımız devam etmektedir. Esnafımızın durumu malumunuz içler acısı onların durumunu normalle ve iyileştirme adına da hükümetin sağlamış olduğu kredi imkanlarını yine esnafımıza sunacağız. Hükümetimiz esnafımız için 1,5 milyar TL kredi imkanı sağlamayacaktır. Bugün yapılan başkanlık ve yönetim kurulu seçiminde bende mevcut başkan Mehmet Nihat Satıcı’ya ve yönetimine başarılar diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI