USD
EURO
ALTIN

Muhtar Taşçı mütevelli heyeti seçiminde güven tazeledi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının her yıl Aralık ayında yapılan mütevelli heyet seçimi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Yavuzselim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı, 49 oy, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Özgül 37 oy, Dutluca mahalle muhtarı Nihat Şahin ise 30 oy aldı. Fuat ARSLAN Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından 2023 yılında müvevelli […]

Muhtar Taşçı mütevelli heyeti seçiminde güven tazeledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının her yıl Aralık ayında yapılan mütevelli heyet seçimi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Yavuzselim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı, 49 oy, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Özgül 37 oy, Dutluca mahalle muhtarı Nihat Şahin ise 30 oy aldı.

Fuat ARSLAN

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından 2023 yılında müvevelli heyetinde görev alacak mahalle muhtarların aday olduğu mütevelli heyeti seçim geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık toplantı salonunda mahalle muhtarların katılımı ile gerçekleşti. Yapılan delege seçiminde Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı 49, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Özgül 37,Dutluca Mahalle Muhtarı Nihat Şahin ise 30 oy aldı. Yapılan seçim sonrasında mütevelli heyeti üyeliğine yeniden seçilen Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı yaptığı yazılı açıklamada, ‘ İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Vakfı Mütevelli Heyeti için bu gün yaptığımız muhtar seçimine katılıp şahsıma oy vermeyen arkadaşlara da teşekkür ediyor ve bu arkadaşlarımızın da rahat olmalarını diliyorum. Yapacağımız hizmet noktasında hiç bir endişeniz olmasın. Çünkü Vakfımız ilçemizde hizmeti tüm hak eden vatandaşlarımıza hiç bir ayırım gözetmeden ulaştırmaya çalışır ve geçmişteki hizmetlerle müşahade edeceğiniz üzere en iyi şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Görevimizi layıkıyla gece gündüz demeden büyük bir özveriyle yapacağımıza dair şeref sözü veriyorum.Bugün seçilen bizler, Sadece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda değil; Devletimizin tüm kurumlarında onların dertlerine ortak olup dertlerini kendimize dert etme noktasında birinci derecede sorumlu olduğumuzu unutmamalıyız. Zira bazı vatandaşlarımız vardır derdi küçüktür sesi çok çıkar; bazı vatandaşlar vardır derdi büyüktür ama sesi hiç çıkmaz. İşte derdi büyük olupta sesi çıkmayanları arayıp bulmayı prensip haline getirmeliyiz.Bu önemli göreve layık olmaya çalışmak, boynumuzun borcudur’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI