USD
EURO
ALTIN

Milyonlarca öğrenci LGS sınavında ter döktü

  Daha iyi bir lisede eğitim alabilmek adına dün Türkiye genelinde olduğu gibi Bozova ilçesinde de LGS sınavı düzenlendi. Sınava binlerce öğrenci katıldı. Fuat Arslan İlköğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin orta öğretimde daha iyi bir eğitim alabilmeleri adına dün tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde düzenlenen LGS sınavında binlerce öğrenci ter döktü. Bu yıl özellikle bölgemizde […]

Milyonlarca öğrenci LGS sınavında ter döktü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

  • Daha iyi bir lisede eğitim alabilmek adına dün Türkiye genelinde olduğu gibi Bozova ilçesinde de LGS sınavı düzenlendi. Sınava binlerce öğrenci katıldı.

Fuat Arslan

İlköğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin orta öğretimde daha iyi bir eğitim alabilmeleri adına dün tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde düzenlenen LGS sınavında binlerce öğrenci ter döktü. Bu yıl özellikle bölgemizde yaşanan depremden dolayı yaşanan asrın felaketi nedeniyle sınavda tüm öğrencilere eğitim-öğretim yılının birinci döneminde görülen konularda sınav soruları sorulduğu öğrenildi. Gelecekte daha iyi bir eğitim alabilme adına bir,birleriyle yarışan milyonlarca öğrenci gibi Bozova ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerde orta öğretim kurumlarında iyi bir eğitim alabilme adına sınava katıldıkları öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI