USD
EURO
ALTIN

Kömür fiyatları cep yakıyor

Yaklaşan kış ayları öncesinde yakacak olarak kullanılan kömür fiyatları cep yakıyor. Vatandaşlar kömüre bile yaklaşamaz oldu. Fuat ARSLAN BOZOVA- Kış ayların vazgeçilmez yakacaklarından olan kömür fiyatları cep yakıyor. Geçen yıla göre fiyatlar yüzde 110 artığı öğrenilirken bir torba kömür fiyatının 65 TL’den aşağı olmadığı öğrenildi. Yaklaşan kış ayları öncesinde yakacak olarak kömür kullanacak olan vatandaşlar […]

Kömür fiyatları cep yakıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaklaşan kış ayları öncesinde yakacak olarak kullanılan kömür fiyatları cep yakıyor. Vatandaşlar kömüre bile yaklaşamaz oldu.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Kış ayların vazgeçilmez yakacaklarından olan kömür fiyatları cep yakıyor. Geçen yıla göre fiyatlar yüzde 110 artığı öğrenilirken bir torba kömür fiyatının 65 TL’den aşağı olmadığı öğrenildi. Yaklaşan kış ayları öncesinde yakacak olarak kömür kullanacak olan vatandaşlar kömüre bile yaklaşamadıkları öğrenildi. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte genelde kullanılan yakacak kömür fiyatlarındaki artış vatandaşları kara,kara düşündürüyor. Vatandaşlar artan fiyatlar karşısında nasıl kömür alacaklarını düşünürken, fiyatların neden bu kadar arttığına da anlam veremediklerini belirttiler. Vatandaşlar, ‘ geçtiğimiz yıl kömür fiyatlarına neredeyse yüzde 110 artış geldi. Böyle giderse bu kış kömür kullanamayacağız’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI