USD
EURO
ALTIN

İlk kez sinema ile tanıştılar

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bozova belediyesi tarafından düzenlediğimiz “inanılmaz aile 2” açık hava sinema etkinliğinde çocukların yanı sıra büyüklerde ilk kez açık sinema ile tanıştılar. Bozova kent parkında düzenlenen açık sinema’da pandemiden dolayı maske mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde sinema keyfi yaşandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede düzenlenen açık […]

İlk kez sinema ile tanıştılar
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bozova belediyesi tarafından düzenlediğimiz “inanılmaz aile 2” açık hava sinema etkinliğinde çocukların yanı sıra büyüklerde ilk kez açık sinema ile tanıştılar. Bozova kent parkında düzenlenen açık sinema’da pandemiden dolayı maske mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde sinema keyfi yaşandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede düzenlenen açık sinema keyfi bu hafta Bozova ilçesinde yapıldı. açık sinema öncesinde sinema gösteriminin yapıldığı kent parkında dejanfekte sosyal mesafe ve maske kuralları göz önünde bulundurularak gösterim yapıldı. kent parkta düzenlenen açık sinema gösteriminde ilk kez açık sinema ile tanışan minik çocuklar doyasıya eğlendikleri de gözlerden kaçmadığı görüldü. Sinema gösterimi için vatandaşlar ve minik çocuklar, büyükşehir belediyesi ve Bozova belediyesine böylesi güzel bir etkinlik için de teşekkür ettiler.

İLK KEZ SİNEMA İLE TANIŞTILAR

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından 13 ilçede uygulanan sosyal etkinlikler programı çerçevesinde açık yazlık sinema gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bozova kent parkta düzenlenen açık sinema gösterime ilginin büyük olduğu görüldü. Kent parka düzenlenen açık sinema etkinliği öncesinde tüm tedbirler alınırken, sinema keyfini çıkarmak için gelen başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların kurallara riayet ettikleri görüldü. Bozova belediyesi tarafından açık sinema etkinliğine gelen herkese hijyen,sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunurlarken, sinemaya gelen küçük çocuklara da başta cips ve mısır ve su ikramında bulunulduğu öğrenildi.

 

FACEBOOK YORUMLARI