USD
EURO
ALTIN

İlk kez karne aldılar

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının ilk yarı yılı Cuma günü sona erirken, bu yıl ilk kez okula başlayan binlerce öğrenci ilk karne alarak büyük bir sevinç yaşadılar. Bozova Kent merkezi Atatürk ilk okulunda öğrenim gören öğrenciler karneleri Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, eşi Süheyla  Göker, İlçe Milli Eğitim Müdürü […]

İlk kez karne aldılar
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının ilk yarı yılı Cuma günü sona erirken, bu yıl ilk kez okula başlayan binlerce öğrenci ilk karne alarak büyük bir sevinç yaşadılar. Bozova Kent merkezi Atatürk ilk okulunda öğrenim gören öğrenciler karneleri Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker, eşi Süheyla  Göker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Yarbuğlubaş, İlçe Emniyet Müdürü, Bozova CHP İlçe Başkanı AK Parti Belediye Encümeni ile Mahalle muhtarları tarafından verildi.

İLK KEZ KARNE ALDILAR

Bu yıl ilk kez okula başlayan öğrenciler ilk kez karne aldılar. Sömestre tatili öncesinde Cuma günü düzenlen karne töreninde karnelerini alan binlerce öğrenci büyük bir sevinç yaşarlarken, bu sevinci ilk kez yaşamış oldular karne töreninde öğrencilere karnelerini veren Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker,öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Daha sonra ise Bozova Anadolu lisesinde de karne dağıtımı yapıldı.

FACEBOOK YORUMLARI