USD
EURO
ALTIN

İlaçlama erken başladı

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bozova kent merkezi yanı sıra kırsal mahallelerde de larva karasinek ve sivri sinek üremesine karşın ilaçlama çalışmalarına tam gaz verdi. Temizlik müdürlüğü ekipleri tarafından Kırsal mahalle Kepirce ve Yaylak mahallelerindeki dere yatağı, kanalizasyon larvaların oluşabilecek alanlarda ilaçlama yapıldı. Kepirce mahallesinde yapılan larva üremesi ilaçlaması ile ilgili […]

İlaçlama erken başladı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bozova kent merkezi yanı sıra kırsal mahallelerde de larva karasinek ve sivri sinek üremesine karşın ilaçlama çalışmalarına tam gaz verdi. Temizlik müdürlüğü ekipleri tarafından Kırsal mahalle Kepirce ve Yaylak mahallelerindeki dere yatağı, kanalizasyon larvaların oluşabilecek alanlarda ilaçlama yapıldı. Kepirce mahallesinde yapılan larva üremesi ilaçlaması ile ilgili olarak mahalle muhtarı Ramazan Elçi, ‘bugün mahallemizde larva üremesine karşın dere kanalizasyon ve tahliye kanallarında yapılan ilaçlama çalışmalarından dolayı başta Bozova Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve Belediye Temizlik Müdürlüğü çalışanlarına şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.

İLAÇLAMAYA TAM GAZ

Bozova Belediyesi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde lavra ve karasinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Bozova Belediyesi yaza hazırlık çalışmalarına şimdiden başladı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri haşerelerle mücadelenin en önemli evresi olan larva döneminde çalışmalarına devam ederek vatandaşların rahat yaşam koşullarına ulaşmasını hedefliyor.Bu yıl kolları erken sıvayan ekipler, haşereyle mücadelenin en önemli evresi olan lavra döneminde üremelerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere her alanda ilaçlama yapan ekipler vatandaşın da takdirini topluyor. İlaçlama yapılan mahallelerde oturan vatandaşlar; Bozova Belediyesi ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yaz ayına girmeden ekipler mahallelerimiz de ilaçlama yaptı ve biz bu çalışmalardan çok memnunuz’’ ifadelerine yer verdiler.

 

FACEBOOK YORUMLARI